Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Appartement verhuren?

appartement-verhuur

Appartement verhuren? Vertrouwd beheer en gegarandeerde huurinkomsten.

Overweegt u uw appartement te verhuren? Of het nu gaat om een tweede appartement of een langdurig verblijf in het buitenland: Hubbs helpt u hier graag bij. Steeds meer eigenaren zien de financiële voordelen van het verhuren van een appartement. Als makelaar, huurder en beheerder ineen, nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan vooral verder, of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Informatiegesprek aanvragen

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw appartement verhuren
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos uw appartement verhuren

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger en vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
appartement verhuren

Wij huren uw appartement en garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand.

Er zijn meerdere redenen waarom steeds meer verhuurders kiezen voor een samenwerking met Hubbs. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat de verhuur van uw appartement veel gedoe met zich mee kan brengen. Wij nemen u al deze zorgen graag uit handen. Hubbs beheert kosteloos de verhuur van uw appartement, gedurende de volledige huurperiode, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken. Bij Hubbs garanderen we u iedere maand de huuropbrengsten, waardoor u ook op financieel vlak kunt ontspannen. Een appartement verhuren kan extra kosten met zich meebrengen. In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaars- en beheerkosten.

Meer over onze werkwijze

 

Appartement verhuren? Bereken uw voordeel!

Of u nu een eerste appartement wilt verhuren of meerdere appartementen heeft waarvoor u huurders zoekt, wij helpen u graag gedurende het gehele proces. Van het vinden van de juiste huurder tot het bepalen van de beste huurprijs: de experts van Hubbs staan voor u klaar.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw huis? Bereken uw voordeel!

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand)

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews?

Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. Wij zijn zeer trots op het feit dat Hubbs inmiddels al door meer dan 500+ verhuurders in Nederland wordt vertrouwd. De bouwstenen waaruit uw appartement bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis. Als makelaar, huurder en beheerder ineen, nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Lees hier meer over de ervaring van onze verhuurders en de beoordeling die zij de samenwerking met Hubbs geven.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaren

9.3

Reviews

776

Woningen

Uw appartement verhuren? Geen verrassingen en flexibele opzegmogelijkheden.

Voordat u uw appartement kunt verhuren, zult u enkele stappen moeten ondernemen. Wilt u uw appartement tijdelijk of voor onbepaalde tijd verhuren? Daarnaast zult u de verhuurregels moeten controleren, toestemming van uw bank verkrijgen en uw verzekering nakijken, aangezien de voorwaarden kunnen veranderen bij verhuur. Hubbs staat klaar om u hierbij te ondersteunen. Wij beheren, huren én verhuren appartementen een groot gedeelte in Nederland. Bekijk onze regio pagina voor alle beschikbare locaties.

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn appartement verhuren aan Hubbs?

  Hubbs is er voor iedereen die zijn appartement zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij huren de appartementen van zowel beleggers als particulieren. Hierbij verzekeren wij maandelijks de huur, zelfs bij leegstand. Hierdoor profiteert u van een hoger rendement en kunt u zorgeloos uw appartement verhuren. 

  Wij zorgen tevens voor het financiële- en technische beheer. Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en de afspraken voor beide partijen helder zijn, leggen wij na goedkeuring van het huurvoorstel alle gemaakte afspraken vast in de huurovereenkomst. Zo worden hierin onder andere de looptijd van het contract, de huurprijs, de opzegtermijn en het beheer tijdens het verhuren van uw appartement, vastgelegd. Zo laten we de verhuur van uw appartement zo soepel mogelijk verlopen. 

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw appartement minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst. Bij een huurcontract voor bepaalde tijd loopt het contract tot aan de afgesproken datum. Wanneer de huurovereenkomst is overgegaan naar onbepaalde tijd, hanteren wij een opzegtermijn conform de huurovereenkomst. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw appartement wordt opgeleverd op de afgesproken datum en weer in de staat wordt teruggebracht zoals wij de appartement van u hebben gehuurd. 

 • In welke regio moet het appartement liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt appartementen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht.

  Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren we bij Hubbs bijna alle type appartementen. We hebben zowel de middelen als de expertise om iedere appartement in verhuurbare staat te brengen. Twijfelt u of uw appartement geschikt is voor verhuur? Neem gerust contact met ons op om erachter te komen of u in aanmerking komt uw appartement via Hubbs te verhuren. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map
 • Welke kosten zijn verbonden aan het verhuren van een appartement?

  Als verhuurder van een appartement bent u verplicht om het appartement in goede conditie te behouden. Kosten voor bouwkundige reparaties, ongediertebestrijding en technische installaties binnen het appartement zijn voor uw rekening.

  Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Hoeveel levert het verhuren van een appartement op?

  Bij Hubbs ontvangt u een hoger en vast rendement. Wij huren uw appartement en garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Wilt u zelf uw huurprijs berekenen? Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data.

 • Zijn er risico's bij het verhuren van uw appartement?

  Het grootste risico van verhuur is dat huurders niet betalen. Bij Hubbs bent u als verhuurder verzekerd van de maandelijkse inkomsten, omdat wij het risico op wanbetalers op ons nemen. Dit betekent dat Hubbs u gegarandeerd uitbetaalt, ook wanneer de huurder te laat of zelfs helemaal niet betaalt. Dit kan u veel stress en zorgen besparen. Andere risico’s van verhuur zijn beschadigingen aan het appartement en misbruik van het pand. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuren en onze strenge eisen voor huurders, weet Hubbs ook deze risico’s tot een minimum te beperken.

 • Waarom zou ik mijn appartement niet verhuren aan Hubbs?

  Ons concept is mogelijk niet geschikt als u zelf de huurder wilt selecteren. Bij Hubbs fungeren wij namelijk als uw huurder en bieden wij uw appartement aan binnen ons uitgebreide netwerk. Denk aan organisaties die huisvesting zoeken voor buitenlandse medewerkers of expats. Wij hanteren een strikt beleid binnen ons netwerk om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 • Handige links & bronnen

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company