Home Uw voordeel

Bereken uw voordeel

Hoger en vast rendement

Vul uw geschatte huur per maand in en ontdek direct uw voordeel

Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en geen beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand?Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar

Uw voordeel per jaar: [benefit]

In tegenstelling tot traditionele makelaars, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten [rent] (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5% over [hubbs]). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand [rent] (gemiddeld 1 maand).

Informatiegesprek aanvragen

Traditionele Makelaar vs Hubbs Verhuur Zeker

De verhuurprijs is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning. Denk aan de ligging, de oppervlakte, het aantal kamers, etc. Wij garanderen u een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar. U betaalt bij ons namelijk geen makelaarskosten, geen beheerskosten en wij garanderen de huur, ook bij leegstand.

Wij bieden uw woning aan binnen ons ruime netwerk. Denk bijvoorbeeld aan organisaties die huisvesting zoeken voor hun medewerkers, maar ook particulieren die tijdelijk een woning willen huren. Onze diensten kunnen wij kosteloos aanbieden, omdat wij deze diensten doorberekenen aan de organisaties binnen ons netwerk. Op deze manier kunnen wij te allen tijde de maandelijkse huur garanderen en heeft u een hoger rendement. Benieuwd naar de huur per maand voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen?

Bereken uw voordeel Hubbs

Hoe wij ontzorgen? Dit doen wij voor u

 • ✓ Woningopname

  Binnen 24 uur nemen wij contact op en komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de woningopname informeren wij over onze werkwijze en noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning, denk bijvoorbeeld aan; aantal kamers, indeling en bouwkundige staat. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

 • ✓ Huurvoorstel & heldere afspraken

  Na de woningopname ontvangt u een vrijblijvend en duidelijk huurvoorstel. Het huurvoorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het voorstel sturen wij het huurcontract.

 • ✓ Selectie en screening toekomstige bewoners

  Hubbs screent en selecteert de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen, zoals: een representatief voorkomen, goede referentie bij eerdere verhuurders, etc. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond.

 • ✓ Huurovereenkomst

  Het huurcontract ontvangt u van ons na akkoord op het huurvoorstel. In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. De overeenkomst wordt gesloten tussen u en Hubbs en is de basis voor de verhuur en de onderling gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de flexibele opzegtermijn. Nadat de huurovereenkomst door u en ons is getekend, de eerste huurtermijn en borg op uw rekening zijn ontvangen, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens de sleuteloverdracht is de voorinspectie van uw woning  en u ontvangt een rapport met foto’s van de huidige situatie.

 • ✓ Betaling huur + borg

  Hubbs garandeert een tijdige betaling van de maandelijkse huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg van een maand.

 • ✓ Complete ontzorging

  Hubbs is uw huurder en neemt alle zorgen voor u uit handen. U heeft geen contact met de bewoners, maar altijd met ons en u hoeft u ook geen zorgen te maken over technische zaken, sleutelbeheer en/of de huur wel op tijd wordt betaald. 

 • ✓ Volledig beheer & geen extra kosten

  Financieel beheer
  Wij garanderen maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerste huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract overgemaakt op uw rekening. Hubbs zorgt maandelijks voor een notificatie en een duidelijk betalingsoverzicht. De contracten voor gas, water en elektriciteit worden gedurende de looptijd door ons overgenomen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen en kunt u zorgeloos verhuren.

  Technisch beheer
  Periodieke controles worden vooraf ingepland en uiteraard stellen wij u op de hoogte. Mocht er onderhoud of een kleine reparatie tijdens de gehuurde periode nodig zijn, dan zullen wij deze in overleg met u oplossen. Klein onderhoud zoals beschreven in het huurcontract nemen wij voor onze rekening. 

 • ✓ 24/7 op de hoogte houden over uw woning

  Wij vinden transparantie heel belangrijk. Daarom houden wij u van alle ontwikkelingen rondom uw woning op de hoogte. Voor onverwachte storingen of calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.