Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Bereken uw voordeel!

 • Geen makelaarskosten en geen beheerkosten
 • Een hoger & vast rendement
 • Wij garanderen maandelijks de huur
 • Tijdelijke huurcontracten
Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op +31(0)85-1303871

1. Wat is uw geschatte huurwaarde per maand?

Huurwaarde via Hubbs:
[hubbs] /Per jaar
vs
Via Traditionele makelaar:
[traditional] /Per jaar
Uw voordeel per jaar:
[benefit] /Per jaar

Via Hubbs is uw woning
[benefit] per jaar meer waard!
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Ga verder

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op +31(0)85-1303871

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Betrouwbare huurder & professioneel beheer
 • Periode controles en storingsdienst
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand

Hoe wij ontzorgen? Dit doen wij voor u

 • ✓ Woningopname

  Binnen 24 uur nemen wij contact op en komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de woningopname informeren wij over onze werkwijze en noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning, denk bijvoorbeeld aan; aantal kamers, indeling en bouwkundige staat. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

 • ✓ Huurvoorstel & heldere afspraken

  Na de woningopname ontvangt u een vrijblijvend en duidelijk huurvoorstel. Het huurvoorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het voorstel sturen wij het huurcontract.

 • ✓ Selectie en screening toekomstige bewoners

  Hubbs screent en selecteert de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen, zoals: een representatief voorkomen, goede referentie bij eerdere verhuurders, etc. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond.

 • ✓ Huurovereenkomst

  Het huurcontract ontvangt u van ons na akkoord op het huurvoorstel. In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. De overeenkomst wordt gesloten tussen u en Hubbs en is de basis voor de verhuur en de onderling gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de flexibele opzegtermijn.

  Nadat de huurovereenkomst door u en ons is getekend, de eerste huurtermijn en borg op uw rekening zijn ontvangen, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens de sleuteloverdracht is de voorinspectie van uw woning  en u ontvangt een rapport met foto’s van de huidige situatie.

 • ✓ Betaling huur + borg

  Hubbs garandeert een tijdige betaling van de maandelijkse huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg van één maand.

 • ✓ Complete ontzorging

  Hubbs is uw huurder en neemt alle zorgen voor u uit handen. U heeft geen contact met de bewoners, maar altijd met ons en u hoeft u ook geen zorgen te maken over technische zaken, sleutelbeheer en of de huur wel op tijd wordt betaald. 

 • ✓ Volledig beheer & geen extra kosten

  Financieel beheer
  Wij garanderen maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerste huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract overgemaakt op uw rekening. Hubbs zorgt maandelijks voor een notificatie en een duidelijk betalingsoverzicht. De contracten voor gas, water en elektriciteit worden gedurende de looptijd door ons overgenomen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen.

  Technisch beheer
  Onze inspecteurs zullen uw woning maandelijks controleren en indien gewenst zullen wij u informeren over onze bevindingen. Tijdens de maandelijkse controle zal uw woning op verschillende punten zowel binnen als buiten worden geïnspecteerd.

  Mocht er onderhoud of een kleine reparatie tijdens de gehuurde periode nodig zijn, dan lossen wij dit in overleg met u op. Klein onderhoud zoals beschreven in de huurovereenkomst en algemene bepalingen nemen wij voor onze rekening. 

 • ✓ Blijf op de hoogte van uw woning

  Wij vinden transparantie heel belangrijk. Daarom houden wij u van alle ontwikkelingen rondom uw woning op de hoogte. Hubbs is de huurder van uw woning. Voor onverwachte storingen en calamiteiten zijn wij van maandag t/m zondag (8:30 – 22:00) te bereiken op: +31(0)85-1304257 of beheer@hubbs.nl.

  Bij vragen of problemen kunt u ook altijd contact opnemen. Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom houden wij u van alle ontwikkelingen rondom uw woning op de hoogte.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company