Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Klantervaringen

Ervaringen verhuurders

Woning-verhuren-elif

Elke dag werken wij bij Hubbs aan een nog betere ervaring. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Als makelaar, huurder en beheerder ineen, nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Bekijk meer reviews

Wat zeggen onze klanten over ons...

Wij verhuren al een aantal jaren een appartement via Hubbs. De korte lijnen, duidelijke afspraken en heldere communicatie; we werken graag samen met Hubbs!

Robert van Dalen - ondernemer

Verhuurder van appartement

Recent hebben wij een nieuwe woning laten bouwen. Onze vorige woning stond al enige tijd in de verkoop en ook een geruime tijd leeg. Ik heb er voor gekozen om onze vorige woning te verhuren aan Hubbs. Erg prettig, want zij nemen het gehele beheer stuk uit handen en zo voorkom ik leegstand. Daarnaast geeft ons dit de flexibiliteit om de woning alsnog te verkopen nadat de periode van onze huurovereenkomst is verstreken.

Rob en Linda Bremer

Verhuurder van vrijstaande woning

Tijdens onze rondreis hebben wij onze woning voor ruim een jaar verhuurd. Binnen een aantal dagen was onze woning gehuurd door Hubbs. Geen omkijken en dus genoten van onze prachtige reis.

Ad Huijser en Wendy de Wit

Verhuurders van woning tijdens rondreis

Voor een onbepaalde tijd naar een van de meest prachtige bestemmingen; Australië. Wie droomt er niet over? Ik verkocht mijn bedrijf en kocht een woning als investering om dit waar te maken. Het beheer heb ik volledig aan Hubbs overgedragen om zo te genieten van een onvergetelijke tijd aan de andere kant van de wereld.

Matthias Fransen

Verhuurder woning

Het verhuren van een woning kan een intensieve taak zijn, zeker wanneer het gaat om beheer en onderhoud. Om mijn aandacht volledig aan mijn onderneming te kunnen geven, koos ik ervoor om dit aan Hubbs over te laten.

Jan Vicari - ondernemer

Verhuurder van woning

Hubbs in de media

De Nederlandse economie is vorig jaar wederom gegroeid. De werkloosheid is historisch laag en het aantal vacatures is nog nooit zo hoog geweest. Expats zijn van groot belang om invulling te geven aan de krapte op de arbeidsmarkt en daarmee is de vraag naar woningen voor buitenlandse werknemers enorm. Dat biedt volgens Ruud Schumacher, mede-eigenaar van Hubbs, mooie kansen voor (particuliere) beleggers die willen investeren in vastgoed.

Lees hier het hele interview.

Het aantal expats in Nederland groeit en daarmee is de vraag naar woningen voor buitenlandse werknemers enorm. Dat biedt volgens Ruud Schumacher, mede-eigenaar van Hubbs, mooie kansen voor (particuliere) beleggers die willen investeren in vastgoed. Hubbs is makelaar, beheerder en huurder ineen en onderscheidt zich met zijn concept van de traditionele verhuurmakelaar. Het bedrijf biedt verhuurgarantie, ook bij leegstand. Zo is de vastgoedbelegger verzekerd van zijn maandelijkse huuropbrengst.

Lees hier het hele interview.

ALBLASSERDAM – De één is theoretisch, commercieel en heeft ervaring met on- line marketing. De ander is technisch, praktisch en heeft jaren ervaring als makelaar en taxateur. Samen zijn zij beste vrienden, broers en zakenpartners. Maak kennis met Frank (29) en Ruud (32) Schumacher. Oprichters en eigenaar van Hubbs. Met Hubbs zijn we makelaar, beheerder en huurder. Een onderscheidend concept ten opzichte van de traditionele verhuurmakelaar.

Lees hier het hele interview.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company