Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Zorgeloos uw huis verhuren aan de zorg?

Uw woning verhuren aan de zorg?
Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Steeds meer mensen verhuren woningen voor zorgbehoevenden. Denkt u eraan om uw woning te verhuren aan zorginstellingen? Wij vertellen u alles wat u moet weten voor de huur van uw woning aan zorginstellingen. Bij Hubbs nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Maar waar moet u beginnen? Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren aan de zorg

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Wij huren uw woning en garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand.

Zorginstellingen huren tegenwoordig woningen van woonstichtingen en beleggers om zo de noodzakelijke zorg te kunnen leveren. Het verhuren van uw woning aan de zorg kan soms wat ingewikkelder zijn. Hubbs neemt al deze zorgen weg door kosteloos het beheer van uw woning tijdens de volledige huurperiode over te nemen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. We garanderen de maandelijks huur, ook bij leegstand. In tegenstelling tot traditionele verhuurmakelaars, betaalt u bij ons geen makelaars- en beheerkosten.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren aan de zorg? Bereken uw voordeel!

 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles
 • Betrouwbare huurder
Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan de zorg? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • In overzichtelijke stappen gegarandeerd en zorgeloos uw woning verhuren
  • Woninginspectie: Binnen 24 uur nemen wij contact op en plannen wij een bezoek in voor een kennismakingsgesprek en woninginspectie. Tijdens deze inspectie vertellen wij u over onze werkwijze en nemen wij zoveel mogelijk informatie over de woning op, zoals het aantal kamers, indeling en de bouwkundige staat. 
  • Huurvoorstel: Na de inspectie ontvangt u een vrijblijvend huurvoorstel. Dit voorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord sturen wij u het huurcontract toe en bespreken we de eventuele benodigde verzekeringen
  • Selectie en screening van toekomstige huurders: Dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven, kunnen wij altijd geschikte bewoners voor uw woning vinden. We verhuren uw woning volledig aan een vaste opdrachtgever, zoals een van de zorginstellingen waar wij al lange tijd mee samenwerken.
  • Huurovereenkomst: Alle afspraken zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats, inclusief een rapport met foto’s van de huidige staat van de woning. 
  • Complete ontzorging: Hubbs fungeert als huurder en neemt alle zorgen uit handen. U heeft geen contact met de betreffende zorginstelling of huurder, maar communiceert met ons. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over technische aspecten, sleutelbeheer en tijdige huurbetalingen.
  • Financieel en technisch beheer: Wij garanderen maandelijkse huurbetalingen op de afgesproken datum. Gedurende de huurovereenkomst nemen wij de verantwoordelijkheid voor gas, water en elektriciteit op ons. Onze inspecteurs controleren uw woning maandelijks en informeren u indien nodig over hun bevindingen.  
 • Huurovereenkomst met zorginstelling

  Het is belangrijk om de overeenkomst goed te begrijpen, omdat regels over het huren van woningen meestal niet kunnen worden veranderd. Dit betekent dat huurders beschermd zijn door bepaalde wetten. Soms kunnen de regels voor huurwoningen anders zijn dan de regels voor normale huurcontracten. Als een organisatie, zoals een woningcorporatie of een zorginstelling, een woning aanbiedt aan iemand die zorg nodig heeft, zijn er drie manieren waarop dit kan gebeuren:

  • De zorginstelling bezit het gebouw en regelt zowel de zorg als de woonruimte voor de persoon die zorg nodig heeft. Ze maken samen afspraken.
  • De zorginstelling zorgt voor de zorg, en een andere organisatie zorgt voor de woning. Ze maken samen afspraken over hoe dit werkt.
  • Een organisatie die woningen verhuurt, verhuurt het gebouw aan de zorginstelling. De zorginstelling zorgt ervoor dat de persoon die zorg nodig heeft, daar kan wonen en zorg krijgt.

  Het is erg belangrijk om te weten welke situatie van toepassing is, omdat dit invloed heeft op hoe de overeenkomst(en) worden beoordeeld. Verschillende situaties hebben verschillende factoren die van invloed zijn op hoe de afspraken worden behandeld.

 • Verhuur woning aan zorg: Onze tips.

  Het verhuren van uw woning is een belangrijke beslissing. Wij ondersteunen en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Hier zijn tips voor het verhuren van uw woning aan zorginstellingen:

  • Grondig onderzoek
   Voordat u beslist, is het essentieel om uitgebreid onderzoek te doen naar de zorginstelling waaraan u wilt verhuren. Leer hun reputatie, financiële stabiliteit en ervaring kennen om een weloverwogen keuze te maken. Dit is een belangrijk onderdeel, maar kan vooraf lastig zijn. Bij Hubbs werken we daarom al jarenlang samen met vaste opdrachtgevers. Zo weten we altijd een geschikte en betrouwbare huurder te vinden.
  • Heldere huurovereenkomst
   Zorg voor een duidelijke en gedetailleerde huurovereenkomst. Ook hier helpen we u bij Hubbs mee. Zo specifiëren we de duur van de overeenkomst, huurvoorwaarden, verantwoordelijkheden voor onderhoud en eventuele aanpassingen aan de woning.
  • Aanpassingen en voorzieningen
   Overweeg welke aanpassingen nodig zijn om de woning geschikt te maken voor zorgbehoevende bewoners. Bespreek met de zorginstelling welke voorzieningen zij nodig hebben voor hun cliënten.
  • Juridisch advies
   Raadpleeg een juridisch expert bij het opstellen van de huurovereenkomst. Dit helpt om ervoor te zorgen dat alle wettelijke aspecten correct worden behandeld.

   

 • De voordelen van een woning verhuren aan zorginstelling

  Het verhuren van een woning aan een zorginstelling heeft zowel voordelen als nadelen. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

  • Stabiele inkomsten Verhuur aan een zorginstelling kan zorgen voor stabiele en regelmatige inkomsten, aangezien zorginstellingen vaak langdurige huurovereenkomsten aangaan.
  • Minder beheer Zorginstellingen kunnen verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van de woning, waardoor de verhuurder minder administratieve taken heeft.
  • Doelgroep Het verhuren aan zorginstellingen kan een gevoel van voldoening geven, omdat u helpt bij het bieden van huisvesting aan mensen met speciale zorgbehoeften.

  Nadelen

  • Aanpassingen en kosten Het kan nodig zijn om aanpassingen aan de woning te doen om te voldoen aan de behoeften van zorgbehoevende bewoners, wat kosten met zich mee kan brengen.
  • Specifieke regels Zorginstellingen kunnen specifieke regels en vereisten hebben waaraan de verhuurder moet voldoen, wat extra administratieve lasten kan veroorzaken. 

  Het is belangrijk om zorgvuldig af te wegen of de voordelen opwegen tegen de nadelen en of het verhuren aan een zorginstelling past bij uw persoonlijke doelen en omstandigheden. Neem gerust contact met ons op als uw financieel of juridisch advies nodig heeft om de beslissing te maken.

 • Aandachtspunten woning verhuren zorg

  Er zijn belangrijke punten om op te letten als u overweegt uw woning te verhuren aan zorginstellingen of aan mensen die zorg nodig hebben.

  Betalen voor diensten

  Omdat er vaak veel wisselingen zijn in wie in het gebouw woont, is het nodig om goed bij te houden wie welke huurovereenkomst heeft. Dit helpt bij het eerlijk verdelen van de kosten voor diensten zoals onderhoud en andere services.

  Kosten en belasting 

  Als u woningen verhuurt in de sociale sector, moet u belasting betalen. Het is cruciaal om goed te weten hoeveel eenheden op bepaalde datums verhuurd zijn, zodat u de juiste hoeveelheid belasting betaalt. Dit geldt ook voor het bepalen van de waarde van het gebouw.

  Verhuren aan mensen met zorgbehoeften

  Het verhuren aan mensen die zorg nodig hebben, vraagt om speciale aandacht. Dit proces is anders dan normale verhuur. Ook is het belangrijk om goed af te stemmen met de zorginstelling en duidelijke afspraken te maken over wie wat doet.

  Vloer en wand

  Normaal gesproken moet een huurder zelf zorgen voor vloerbedekking en wandbekleding. Maar als de zorginstelling de huurder is, moeten zij hiervoor zorgen. Dit kan problemen veroorzaken als er vaak gewisseld wordt tussen zelfstandige huurders en zorginstellingen. Het is mogelijk om gedeeltelijk gestoffeerde huur te overwegen, maar dan moet duidelijk zijn wie de kosten hiervoor draagt.

 • Alternatieven voor de verhuur van uw woning

  Naast het verhuren van woningen aan de zorg of reguliere huurders zijn er verschillende alternatieve doelgroepen die aantrekkelijk kunnen zijn om te overwegen, zoals:

  • Expats:Expats zijn mensen die tijdelijk in een ander land wonen vanwege werk of studie. Ze hebben vaak behoefte aan gemeubileerde of gestoffeerde woningen voor een beperkte periode. Het verhuren aan expats kan een stabiele bron van inkomsten zijn, vooral in steden met veel internationale bedrijven en instellingen.
  • Arbeidsmigranten: Arbeidsmigranten zijn mensen die naar een andere regio of land verhuizen voor werkgelegenheid. Ze hebben vaak behoefte aan betaalbare en flexibele woonruimte. Het verhuren aan arbeidsmigranten kan voordelig zijn in gebieden met seizoensgebonden werk of industrieën die veel arbeidskrachten aantrekken.
  • Studenten:
   Verhuur aan studenten is populair in steden met universiteiten en hogescholen. Studenten hebben vaak betaalbare en goed gelegen huisvesting nodig. Het kan nodig zijn om specifieke regels en voorzieningen te bieden om aan de behoeften van studenten te voldoen.
 • Woning verhuren? Hoe gaan wij dit voor u regelen?

  Heeft u plannen om uw woning te verhuren aan de zorg? Omdat uw woning momenteel leeg staat, maar u weet niet waar te beginnen? Geen zorgen! Wij bieden professionele ondersteuning bij het verhuren van uw woning. Wij werken al jarenlang met vaste opdrachtgevers, waaronder ook diverse zorginstellingen. Door ons uitgebreide netwerk weten wij altijd een geschikte huurder te vinden, ook binnen de zorg.

  Met ons eerlijke en heldere verhuurproces kunnen we uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuren. Tijdens de verhuurperiode nemen wij kosteloos het volledige beheer van uw woning op ons, zodat u volledig wordt ontzorgd. 

  Hubbs helpt u graag bij het verhuren van uw woning

  Hubbs staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces wanneer u overweegt uw woning te verhuren aan zorginstellingen. Met onze expertise en toewijding begrijpen we de complexiteit van deze beslissing en zijn we er om u te begeleiden. Of u nu op zoek bent naar stabiele inkomsten, een zinvolle impact wilt maken of gewoon meer wilt weten, Hubbs staat voor u klaar. Samen werken we aan het optimaliseren van uw verhuur ervaring en het realiseren van uw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het verhuren van uw woning.

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company