Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Huis verhuren aan expats?

Huis verhuren aan expats

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning aan expats? Wij zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuren aan expats
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren aan expats

 • Betrouwbare huurder  
 • Professioneel beheer en periodieke controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger en vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
regio-map

Wij huren uw woning en garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand!

Hubbs is uw makelaar, huurder en beheerder ineen. Wij huren uw woning, garanderen de maandelijkse huur en zorgen voor het beheer. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd passende expats voor uw woning. Hierdoor kunnen wij leegstand voorkomen en de maandelijkse huur voor u garanderen. Zorgeloos uw woning verhuren aan expats?

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren aan expats? Bereken uw voordeel!

 • Geen makelaarskosten en geen beheerkosten
 • Wij garanderen maandelijks de huur
 • Hoger en vast rendement
Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand.)

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Volledig beheer & periodieke controles. Geen verrassingen en flexibele opzegmogelijkheden!

Uw huis verhuren aan expats? Gaat u tijdelijk naar het buitenland of heeft u geen tijd om u bezig te houden met uw verhuurde woning? Wij huren uw woning en bieden deze aan binnen ons ruime netwerk. Hubbs screent en selecteert de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning verhuren aan expats.

Meer over onze werkwijze

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning aan Hubbs verhuren?

  Hubbs is voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst. 

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt woningen in heel Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Wilt u ook zorgeloos woning verhuren expats? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende woningopname en kennismaking. 

  regio-map
 • Huis verhuren aan expats regels?

  U wilt uw huis verhuren aan expats? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent of omdat u tweede huis heeft gekocht voor de verhuur. Er zijn veel redenen op te noemen om uw woning (tijdelijk) te verhuren. Maar er komt veel bij kijken. Zo heeft u toestemming nodig van uw hypotheekbank. En krijgt u te maken met verschillende regels over woningverhuur.

  Welke regels voor u gelden, hangt onder meer af van:

  • Regels binnen de gemeente
  • Vast of tijdelijk huurcontract
  • Verhuur volledige woning of kamerverhuur
  • Belastingen en hypotheek
 • Wat is het WWS-stelsel voor verhuur van woningen?

  De verhuurprijzen in Nederland worden bepaald aan de hand van het woningwaarderingsstelsel (WWS) of terwijl het ‘puntensysteem’. Het aantal punten wordt gebaseerd op diverse criteria, waaronder de ligging, oppervlakte en WOZ-waarde. Het totale aantal punten bepaalt de maximale huurprijs die de verhuurder mag vragen, waardoor huurders worden beschermd tegen hoge huurprijzen. Naast het woningwaarderingsstelsel heeft de schaarste aan beschikbare woningen en stijgende prijzen bij nieuwbouw ook invloed op de huurprijzen. Lees er hier meer over.

  Benieuwd naar de huurprijs voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen in het proces van woning verhuren? Bij Hubbs garanderen we een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u uw woning zelf verhuurt. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijk leegstand. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid meer vertellen over onze werkwijze.

  Zelf uw huurprijs berekenen? Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data.

 • Waarom zou ik mijn woning niet verhuren aan Hubbs?

  Ons concept is mogelijk niet geschikt als u zelf de huurder wilt selecteren. Bij Hubbs fungeren wij namelijk als uw huurder en bieden wij uw woning aan binnen ons uitgebreide netwerk. Denk aan organisaties die huisvesting zoeken voor buitenlandse medewerkers of expats. Wij hanteren een strikt beleid binnen ons netwerk om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 • Woning verhuren aan expats, hoe gaan wij dit voor u regelen?

  Wilt u uw huis of woning aan expats verhuren? In een aantal overzichtelijke stappen leggen we uit hoe we dit aanpakken bij Hubbs

  Stap 1: Vrijblijvende kennismaking

  Als u het contactformulier heeft ingevuld, nemen wij binnen 24 uur contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen, lichten wij onze werkwijze toe en indien gewenst kan de kennismaking direct gecombineerd worden met de woningopname. 

  Stap 2: Woningopname voor expats

  Vervolgens noteren wij bij de woningopname alle relevante informatie, zoals het aantal kamers en de bouwkundige staat. Is de woning nog niet in verhuurbare staat, dan hebben wij de expertise om dit in orde te maken. Verder hebben volledig gestoffeerde woningen onze voorkeur. Wij verzorgen vervolgens de meubilering, zodat we de woning naar de behoefte van de opdrachtgever kunnen inrichten. 

  Stap 3: Overeenkomst en screening van expats

  Na de woningopname sturen wij een duidelijk en vrijblijvend huurvoorstel dat is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning. Bij akkoord sturen wij de huurovereenkomst. Wij verhuren woningen enkel aan onze vaste opdrachtgevers. Binnen ons netwerk hanteren wij een strikt beleid zodat wij de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten kunnen waarborgen en zodat u met een gerust hart uw woning verhuurt.

  Stap 4: Huurovereenkomst

  Na akkoord op het huurvoorstel ontvangt u de huurovereenkomst met daarin de gemaakte afspraken, zoals de looptijd van het contract, huurprijs, beheer en opzegtermijn. De overeenkomst is tussen u en Hubbs, wij regelen alles verder met de andere partij.

  Stap 5: Huur en borg

  Wij garanderen ook de betaling van de huur en borg op de afgesproken datum, voorafgaand aan de ingangsdatum van de huurovereenkomst en sleuteloverdracht. De borg bedraagt één maand.

  Stap 6: Sleuteloverdracht

  Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van de eerste huurtermijn en borg, volgt de sleuteloverdracht met definitieve voorinspectie van de woning. Hierbij ontvangt u ook een opleveringsrapport met foto’s van de huidige situatie van uw woning.

  Stap 7: Beheer en onderhoud

  We garanderen de tijdige maandelijkse betaling van de huur en de borg voor de ingangsdatum van het contract. U ontvangt maandelijks een notificatie met het huurbedrag en betalingsoverzicht. Wij plannen vooraf maandelijkse controles in en lossen klein onderhoud in overleg met u op, zoals beschreven in de huurovereenkomst en algemene bepalingen. 

 • Onze tips bij het verhuren van uw woning aan expats

  Bij alle stappen die komen kijken bij het verhuren van uw woning aan expats, kan Hubbs u ondersteunen. Er zijn ook een aantal zaken waar u vooraf zelf rekening mee kunt houden. Onze tips bij verhuur aan expats:

  Tip 1: Zorg voor een goed onderhouden en nette woning

  Zorg voor een goed onderhouden en nette woning. Een goede kwaliteit, sfeer en conditie van de woning zorgt ervoor dat de huurder er zorgvuldiger mee om zal gaan.

  Tip 2: Richt de woning neutraal in, zodat een breder publiek wordt aangesproken

  Een neutrale en moderne stijl maakt het voor expats makkelijker om de woning persoonlijker in te richten.

  Tip 3: Volledig gestoffeerde woningen hebben onze voorkeur

  Wij verzorgen vervolgens de meubilering, zodat we de woning naar de behoefte van de opdrachtgever kunnen inrichten.

 • De voordelen van een woning verhuren aan expats

  Het verhuren van een woning brengt diverse voordelen met zich mee. Zo profiteert u van een vast inkomen, voorkomt u leegstand en daarnaast blijkt investeren in vastgoed ook nog eens een redelijk veilige vorm van beleggen. 

  Kiest u ervoor om te verhuren aan expats, dan maakt dit het extra interessant. De verhuur aan expats brengt namelijk extra voordelen met zich mee. 

  Hoog rendement

  Expats zijn over het algemeen opgeleide mensen, daardoor hebben zij vaak een hoger inkomen en dus net iets meer te besteden. Daar komt bij dat de huur in veel gevallen gedeeltelijk gefinancierd wordt door het bedrijf waar ze voor werken. Hierdoor levert het verhuren van een woning aan expats veelal een hoog rendement op en wordt de huur tijdig betaald.

  Aantal expats blijft groeien

  Verder herbergt alleen al de regio Amsterdam tussen de 50.000 en 100.000 expats en ook in andere grote steden als Utrecht en Rotterdam blijft het aantal expats flink groeien. Hierdoor vindt u gegarandeerd een passende huurder wanneer u zich op expats richt.

  Betrouwbare huurders

  Expats worden veelal gezien als nette en betrouwbare huurders. Het contact verloopt vaak soepel waardoor u snel kan schakelen en de verhuur snel geregeld is. De voornaamste reden van hun verblijf hier is werk. Voor de expats zelf is dit dan ook een grote stap die serieus wordt genomen en zo wordt er ook met de woning omgegaan. Daar komt bij dat ze voor een tijdelijke periode in een ander land verblijven waardoor er achteraf geen gedoe is met het vertrekken uit de woning. 

  Verhuur via Hubbs

  Tot slot zorgt Hubbs ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over alles dat bij de verhuur van uw woning of appartement aan expats komt kijken. Wij nemen alles voor u uit handen. We hebben bovendien veel ervaring waardoor we u als verhuurder goed kunnen adviseren. Ook profiteert u via Hubbs van ons grote netwerk, zodat we altijd een passende huurder vinden. Zo kunnen wij gegarandeerd huur aanbieden. 

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company