Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Terug naar contact

Huurprijs berekenen: Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data!

 • Download gratis huurwoning rapport
 • Huurprijs berekening op basis van data
 • Referentiewoningen & ERV-model

In 3 stappen de verhuurwaarde berekenen

huurprijs-berekenen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Woning-verhuren-322
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Huurprijs berekenen? Wij garanderen een hoger en vast rendement.

Benieuwd naar de huurprijs voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen in het proces van woning verhuren? Wij garanderen een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u uw woning zelf verhuurt. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelf bij tijdelijk leegstand. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid meer vertellen over onze werkwijze.

Bereken uw voordeel

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning aan Hubbs verhuren?

  Hubbs is voor iedereen die zijn woning zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Hoe berekenen jullie de huurprijs?

  De huurprijs is gebaseerd op uw wensen en eigenschappen van uw woning, zoals de ligging, oppervlakte, het aantal kamers, huurprijzen uit de omgeving, huidige verhuurmarkt, etc. Bij de woningopname wordt er aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning een huurvoorstel gemaakt.

 • Waarom zou ik mijn woning niet verhuren aan Hubbs?

  Ons concept is mogelijk niet geschikt als u zelf de huurder wilt selecteren. Bij Hubbs fungeren wij namelijk als uw huurder en bieden wij uw woning aan binnen ons uitgebreide netwerk. Denk aan organisaties die huisvesting zoeken voor buitenlandse medewerkers of expats. Wij hanteren een strikt beleid binnen ons netwerk om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 • Wat is het WWS-stelsel?

  De verhuurprijzen in Nederland worden bepaald aan de hand van het woningwaarderingsstelsel (WWS) of terwijl het ‘puntensysteem’. Het aantal punten wordt gebaseerd op diverse criteria, waaronder de ligging, oppervlakte en WOZ-waarde. Het totale aantal punten bepaalt de maximale huurprijs die de verhuurder mag vragen, waardoor huurders worden beschermd tegen hoge huurprijzen. Naast het woningwaarderingsstelsel heeft de schaarste aan beschikbare woningen en stijgende prijzen bij nieuwbouw ook invloed op de huurprijzen. Lees hier meer over de nieuwe middenhuur regulering.

  Hubbs verhuurt voor korte termijn aan de zakelijke markt voor de huisvesting van expats en buitenlandse medewerkers. Ondanks de nieuwe regulering van het WWS-stelsel, zien wij mogelijkheden. Neem contact op met ons en ontdek de voordelen van het verhuren van uw woning via Hubbs.

  Bij Hubbs garanderen we een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u uw woning zelf verhuurt. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijk leegstand. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid meer vertellen over onze werkwijze.

  Zelf uw huurprijs berekenen? Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data.

 • Huurprijs berekenen, gebaseerd op echte data

  Het ERV-model

  De meest ideale huurprijs wordt bepaald aan de hand van het ERV (Estimated Rent Value)-model. Dit model neemt alle factoren die invloed hebben op de huurprijs mee. Hierbij kunt u denken aan zaken als oppervlakte, buurt, demografie, enzovoorts. Niet alle factoren hebben echter in dezelfde mate invloed op de huurprijs. Uniek aan het ERV-model is, dat de mate van invloed wordt meegenomen in de berekening. Op deze manier is de berekening zo secuur en realistisch mogelijk.

  Referenties

  Naast het ERV-model wordt de meest ideale huurprijs gebaseerd op referentietransacties: vergelijkbare woningen die in de afgelopen periode zijn verhuurd. De huurprijs en kenmerken van die woningen worden vergeleken met de desbetreffende woning

 • Waarom is mijn rendement hoger via Hubbs?

  Wij garanderen een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u de woning zelf verhuurt. U betaalt bij ons namelijk geen makelaarskosten, geen beheerskosten en heeft geen leegstand.

  Benieuwd naar de huur per maand voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen? Bereken uw voordeel!

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company