Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company

Home Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Wat Hubbs voor u kunt betekenen?

Hubbs heeft een ander concept dan de traditionele makelaar op het gebied van verhuur. Wij huren uw woning, garanderen de maandelijkse huur en zorgen voor het volledige beheer. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Informatiegesprek aanvragen

 • Een hoog en vast rendement
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Meerjarige huurcontracten
 • Geen omkijken naar financieel of technisch beheer
 • Betrouwbare bewoners uit ons netwerk

 

Investeren in vastgoed;
iets voor u?

Investeren in vastgoed of ook wel in stenen genoemd blijkt door de jaren heen een redelijk veilige belegging. Woningen worden door de jaren heen alleen maar meer waard. Maar bij het kopen en verhuren van een woning, komen veel zaken kijken waar u als belegger wellicht weinig tijd voor heeft of kennis van heeft.

Hubbs ziet de mogelijkheden en heeft inmiddels jarenlange ervaring in deze dynamische branche. Door vraag en aanbod goed op elkaar af stemmen, duidelijke communicatie en een unieke aanpak, kunt u op een veilige en vertrouwde manier een uitstekend rendement behalen op uw vermogen. Wellicht biedt investeren in vastgoed voor u interessante mogelijkheden.

Bereken uw rendement!

 • Geen makelaarskosten en geen beheerkosten
 • Wij garanderen maandelijks de huur
 • Een hoger & vast rendement
Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Beperk uw risicofactoren met beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed? Als belegger wilt u de financiële risico’s tot een minimum beperken. Hubbs denkt graag met u mee bij eventuele risicofactoren, zoals;

 • Vooraf informeren wij u goed over de staat van de woning en wat er voor nodig is om de woning verhuurklaar te maken. Levert bijvoorbeeld een extra investering om de woning op te knappen genoeg meerwaarde en rendement op?
 • Hubbs realiseert een totaalaanbod door de woning gemeubileerd en/of gestoffeerd te verhuren; dit maakt het verhuren van de woning aantrekkelijker.
 • Hubbs voorziet in aanvullende faciliteiten, denk hierbij aan onderhoudsdiensten zoals schoonmaak of onderhoud.
 • Hubbs voorkomt leegstand en huurachterstand. Wij kunnen (particulieren) vastgoedbeleggers te allen tijde de maandelijkse huur garanderen, doordat we beschikken over een ruim netwerk.
 • Financieel en technisch beheer wordt gedaan door Hubbs, zonder extra kosten!

Meer over onze werkwijze

Investeren in vastgoed

Veelgestelde vragen

 • Waarom investeren in vastgoed?

  Wanneer u investeert in vastgoed, dan investeert u in iets tastbaars. Investeren in vastgoed of ook wel ‘in stenen’ genoemd, blijkt door de jaren heen een redelijk veilige belegging. Vastgoed is in de afgelopen jaar steeds meer waard geworden en verwacht wordt dat dit de komende jaren nog aan zal houden. Een vastgoedinvestering heeft dus relatief weinig risico. Naast de waarde van het pand ontvangt u van ons maandelijks gegarandeerde huuropbrengsten.

 • Wat voor soort woning is geschikt voor een belegging?

  De locatie en indeling van de woning zijn bepalend voor de hoogte van het rendement. Evenals aan welke doelgroep u de woning wilt verhuren of type woning denk aan een ruime eengezinswoning, hoekwoning of appartement. Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met Hubbs, hebben wij de expertise en middelen om de woning in goede verhuurbare staat (terug) te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar woningen voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en verdere inrichting zijn niet noodzakelijk.

 • Hoe behaal ik het hoogst mogelijk rendement en haal ik het maximale uit mijn belegging?

  Dit is een combinatie van meerdere factoren, waaronder uiteraard een goede aankoop. De ligging moet goed zijn alsmede de staat van de woning. Wij huren uw woning en garanderen altijd de huuropbrengst, zelfs bij leegstand. Onze specialisten fungeren als makelaar, beheerder, huurder en adviseur. Wij lichten graag toe op welke manier wij u ondersteunen en hoe u een maximaal rendement realiseert.

 • Ik heb een investeringspand/woning die ik wil verhuren. Hoe nu verder?

  Graag komen wij langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren wij u over onze werkwijze. Het is uiteraard ook mogelijk om de kennismakingsafspraak direct met een woningopname te combineren.

  Tijdens de woningopname op locatie noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning. Denk aan het aantal kamers, de indeling en de bouwkundige staat van uw woning. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company