Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Hubbs garandeert beleggers maandelijkse huuropbrengst

Hubbs garandeert beleggers maandelijkse huuropbrengst

Woning verhuren

De Nederlandse economie is vorig jaar wederom gegroeid. De werkloosheid is historisch laag en het aantal vacatures is nog nooit zo hoog geweest. Expats zijn van groot belang om invulling te geven aan de krapte op de arbeidsmarkt en daarmee is de vraag naar woningen voor buitenlandse werknemers enorm. Dat biedt volgens Ruud Schumacher, mede-eigenaar van Hubbs, mooie kansen voor (particuliere) beleggers die willen investeren in vastgoed.

Hubbs is makelaar, beheerder en huurder ineen en onderscheidt zich met zijn concept van de traditionele verhuurmakelaar. Het bedrijf biedt verhuurgarantie, ook bij leegstand. Zo is de vastgoedbelegger verzekerd van zijn maandelijkse huuropbrengst.

Schumacher: “Onze naam is ontstaan door onze rol tussen vraag en aanbod. Het gaat om de vraag vanuit organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief goede huisvesting. En het aanbod in woonruimte dat wordt gecreëerd door particuliere verhuurders en vastgoedbeleggers. Wij zoeken graag met beide partijen naar de juiste oplossing.” Lees hier het hele interview.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company