Zorgeloos je huis verhuren in Amsterdam

Zorgeloos je huis verhuren in Amsterdam

Ga je binnenkort voor langere tijd op reis en zou je graag je huis in Amsterdam willen verhuren? Of heb je geen tijd om zelf je woning of appartement in Amsterdam te verhuren? Wij van Hubbs helpen je bij het verhuren van jouw huis in Amsterdam! Hubbs is je makelaar, huurder en beheerder in een. Zo kun je zorgeloos en gemakkelijk jouw woning in Amsterdam verhuren. We vertellen je hier graag meer over.

Huis in Amsterdam verhuren

Wanneer je ervoor kiest om je appartement of huis te verhuren, komt hier veel bij kijken. Per gemeente zijn er weer andere regels, je moet een geschikte huurder zien te vinden, alle afspraken dienen vastgelegd te worden, het onderhoud aan de woning dient op orde te zijn, en ga zo nog maar even verder. Hubbs kan deze zorgen van je wegnemen waardoor je gemakkelijk je huis in Amsterdam kunt verhuren. Zo geven wij onder andere juridisch advies voor het verhuren van een woning in Amsterdam, zorgen wij voor professionele huurcontracten, garanderen wij maandelijkse huurinkomsten en controleren wij maandelijks je woning op onderhoud.

Woning verhuren in Amsterdam met hoog rendement

Een van de grote voordelen van het verhuren van je woning in Amsterdam aan Hubbs, is het vaste rendement doordat je altijd verzekerd bent van een huurder. Verder onderscheidt Hubbs zich duidelijk van een traditionele verhuurmakelaar welke alleen bemiddeld bij het verhuren van een woning. Hubbs huurt daarentegen je woning. Bovendien hoef je Hubbs geen makelaars- of beheerkosten te betalen. Tot slot heb je, wanneer je ervoor kiest je woning in Amsterdam te verhuren aan Hubbs, gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten. Hubbs neemt de zorg van het vinden van de juiste huurder volledig bij je weg. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende en betrouwbare huurder voor jouw woning in Amsterdam. Zo heb je geen risico meer op leegstand en profiteer je bij het verhuren van je woning van een vast rendement. 

Huis verhuren aan expats in Amsterdam

Amsterdam is een populaire stad voor expats. Zo herbergt de regio Amsterdam tussen de 50.000 en 100.000 expats en dit is dan ook een interessante groep om je huis of appartement in Amsterdam aan te verhuren. Expats zijn over het algemeen hoog opgeleide mensen die tijdelijk in een ander land verblijven voor werk. Hierdoor worden expats vaak gezien als de ideale huurders. De expats binnen ons netwerk zijn eerst gescreend en geselecteerd op basis van strikte voorwaarden. Hierdoor weten we zeker dat de huurder betrouwbaar is en kun jij met een gerust hart je woning in Amsterdam verhuren aan expats. Benieuwd naar deze optie? Wij vertellen je graag meer over het verhuren van je huis aan expats

Tijdelijke verhuur Amsterdam

Wil je tijdelijk je woning of appartement in Amsterdam verhuren omdat je bijvoorbeeld naar het buitenland vertrekt? Maar heb je nog geen idee wanneer je weer terug zal keren en zelf weer in de woning wilt trekken? Bij Hubbs werken we met flexibele opzegmogelijkheden. Met name voor dit soort situaties is dit de perfecte uitkomst. Zo kun je onbezorgd naar het buitenland en hoef je vooraf nog niet te bepalen tot wanneer je je woning of appartement in Amsterdam wilt verhuren. In de tussentijd zal Hubbs maandelijks je woning of appartement controleren en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos voor je uitgevoerd. Uiteraard vindt er in zulke situaties altijd eerst overleg plaats.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden voor verhuur van je woning in Amsterdam? Bij ons kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Vul ons contactformulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een kennismaking in te plannen.