Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Investeren in vastgoed voor expats: hoog rendement zonder kopzorgen

Investeren in vastgoed voor expats: hoog rendement zonder kopzorgen

Woning verhuren

Het aantal expats in Nederland groeit en daarmee is de vraag naar woningen voor buitenlandse werknemers enorm. Dat biedt volgens Ruud Schumacher, mede-eigenaar van Hubbs, mooie kansen voor (particuliere) beleggers die willen investeren in vastgoed.

Hubbs is makelaar, beheerder en huurder ineen en onderscheidt zich met zijn concept van de traditionele verhuurmakelaar. Het bedrijf biedt verhuurgarantie, ook bij leegstand. Zo is de vastgoedbelegger verzekerd van zijn maandelijkse huuropbrengst.

Verwacht wordt dat de groei van het aantal expats de komende jaren zal aanhouden. De wereldeconomie globaliseert en Nederland is voor (grote) internationale bedrijven een aantrekkelijk vestigingsland. Bovendien is (specialistische) kennis in bepaalde branches schaars en zijn werknemers uit het buitenland nodig om de Nederlandse economie draaiende te houden. Tegelijkertijd vergrijst Nederland. Het aantal gepensioneerden wordt steeds groter en het aantal starters op de arbeidsmarkt is beperkt. Opgeleid personeel van elders is nodig om de krapte op de arbeidsmarkt op te vangen. ‘De economische crisis van een paar jaar geleden kon het tekort aan arbeidskrachten in Nederland nog verbloemen, maar nu de economie groeit, hebben wij deze specialisten nog harder nodig’, vertelt Ruud Schumacher. Lees hier het hele interview of meer informatie over investeren in vastgoed?

 

Woning verhuren

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company