Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company

Home Eigen woning verhuren in Utrecht

Eigen woning verhuren in Utrecht | Hubbs

Woning verhuren Utrecht
Author image

Ruud

02 Mar. 2022

Binnenkort uw huis verhuren in Utrecht?

Eigen woning verhuren Utrecht? 

Ben je van plan tijdelijk te vertrekken naar het buitenland, maar beschik je hier in Utrecht nog over een mooie woning die je liever niet wil verkopen? Of heb je een tweede huis tot je beschikking die je graag zou willen verhuren? Wij van Hubbs kunnen je helpen bij het verhuren van jouw woning in Utrecht. Het gehele verhuurproces roept vaak veel vragen op, waardoor veel mensen niet goed weten waar ze moeten beginnen. Wij helpen hierbij door alles van A tot Z te regelen voor de verhuur van jouw woning in Utrecht. In tegenstelling tot de traditionele verhuurmakelaar die alleen bemiddeld bij het verhuren van een huis, huren wij de woning daadwerkelijk van je. Dit maakt een groot verschil en brengt diverse voordelen met zich mee.

Huis verhuren in Utrecht voor een vast rendement

Wanneer je je huis in Utrecht aan Hubbs verhuurt, profiteer je altijd van een vast rendement. Door ons ruime netwerk is er geen risico op leegstand en betalen wij gegarandeerd iedere maand de huur. Bovendien betaal je bij ons geen makelaars- en beheerkosten wat uitkomt op een hoger rendement voor de verhuur van je eigen woning in Utrecht. We controleren maandelijks de woning en wanneer nodig voeren we klein onderhoud kosteloos uit. Dit wordt uiteraard eerst besproken. Zo kun je zorgeloos je woning in Utrecht verhuren.

Huis verhuren aan expats in Utrecht

Wij verhuren woningen enkel aan vaste opdrachtgevers van ons, waardoor we er zeker van zijn dat onze huurders betrouwbaar zijn. Zo worden zij vooraf grondig gescreend en geselecteerd. Om in aanmerking te komen voor de huur van een woning of appartement in Utrecht dienen zij aan strikte voorwaarden te voldoen. 

In ons netwerk zien wij met name veel expats terugkomen, die ook wel bekend staan als ideale huurders. Expats zijn mensen die over het algemeen tijdelijk in een ander land verblijven voor werk. Ook in Utrecht is het een populaire optie om een huis te verhuren aan expats. Zowel door onze nauwkeurige selectie als zorgvuldige controles welke wij maandelijks uit zullen voeren, kun je met een gerust hart jouw huis in Utrecht aan expats verhuren.

Zorgeloos uw woning verhuren?

 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

Appartement verhuren in Utrecht

Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren we bij Hubbs bijna alle type woningen. Naast huizen zijn bijvoorbeeld appartement ook erg in trek in Utrecht. Een groot of klein appartement, nieuw of oud? Het maakt voor ons niet uit. We hebben zowel de middelen als de expertise om iedere woning in verhuurbare staat te brengen. Twijfel je over de verhuur van jouw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op om erachter te komen of jouw appartement in Utrecht in aanmerking komt voor verhuur via Hubbs. 

Tijdelijke verhuur in Utrecht

Bij Hubbs houden we van heldere afspraken en duidelijkheid voor beide partijen. Daarom maken we voor de verhuur van een huis of appartement in Utrecht, eerst een passend huurvoorstel gebaseerd op je wensen en de eigenschappen van de betreffende woning. Wij huren de woning voor minimaal 12 maanden tot onbepaalde tijd. Deze huurperiode is uiteraard bespreekbaar en flexibel. Zo zijn we ook voor de tijdelijke verhuur van een woning in Utrecht, de geschikte partij. Na overleg en goedkeuring van ons huurvoorstel, worden alle gemaakte afspraken, zoals de looptijd van het contract, de huurprijs, de opzegtermijn en het beheer, in de huurovereenkomst vastgelegd. Zo weten we zeker dat er ook in het geval van de tijdelijke verhuur van een huis in Utrecht geen misverstanden ontstaan en alles goed is geregeld.

Hubbs regelt alles voor verhuur in Utrecht

Wij zijn er kortom voor alles omtrent de verhuur van jouw appartement of woning in Utrecht. Heb je vragen over onze werkwijze? Door onze unieke aanpak kunnen wij al binnen 7 dagen de verhuur van jouw woning garanderen. In 7 overzichtelijke stappen zorgen we ervoor dat alles is geregeld voor verhuur van de woning. Dit begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid al je vragen beantwoorden. Heb je wat meer haast bij het verhuren van je appartement of huis in Utrecht? Dan kunnen we het kennismakingsgesprek ook direct combineren met de woningopname. 

Geïnteresseerd in een kennismaking? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om het eerste gesprek in te plannen.

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning aan Hubbs verhuren?

  Hubbs is voor iedereen die zijn woning zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en Utrecht. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map
 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij vragen al onze verhuurders om een review achter te laten via Feedback Company, een onafhankelijk feedback platform.

  LEES HIER meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company