Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Onze werkwijze

De unieke aanpak van Hubbs

Je huis verhuren aan toeristen

De unieke aanpak van Hubbs

Uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd.
In 7 stappen leggen wij uit hoe wij uw woning verhuren, welk traject wij samen doorlopen en hoe wij uw woning volledig beheren

Informatiegesprek aanvragen

 • Een hoog en vast rendement
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Meerjarige huurcontracten & flexibele opzegmogelijkheden
 • Vakkundige en gediplomeerde eigen technische dienst

In overzichtelijke stappen gegarandeerd
en zorgeloos uw woning verhuren

 • Stap 1 Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij altijd binnen 24 uur contact op en plannen wij een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren wij u over onze werkwijze. Het is uiteraard ook mogelijk de kennismakingsafspraak direct met de woningopname te combineren.

 • Stap 2 Woningopname

  Tijdens de woningopname op locatie noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning. Denk aan het aantal kamers, de indeling en de bouwkundige staat van uw woning. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

  Het maakt ons niet uit in welke staat uw woning verkeerd. Hubbs heeft alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar volledig gestoffeerde woningen. Meubels en verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn.

 • Stap 3 Huurvoorstel & heldere afspraken

  Na de woningopname ontvangt u een duidelijk en vrijblijvend huurvoorstel. Het voorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning. Na akkoord op het huurvoorstel sturen wij de huurovereenkomst. Daarnaast screent en selecteert Hubbs de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond.

 • Stap 4 Huurovereenkomst

  De huurovereenkomst ontvangt u na akkoord op het huurvoorstel. In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. Hubbs huurt uw woning. De huurovereenkomst is dan ook tussen u en Hubbs. De huurovereenkomst bevat de onderlinge gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de afgesproken opzegtermijn.

 • Stap 5 Betaling huur + borg

  Hubbs garandeert de betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg van één maand.

 • Stap 6 Sleuteloverdracht

  Nadat de huurovereenkomst door u en ons is ondertekend en de eerste huurtermijn en borg op uw rekening zijn ontvangen, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens de sleuteloverdracht vindt een definitieve voorinspectie van de woning plaats en ontvangt u een opleveringsrapport met de foto’s van de huidige situatie van uw woning.

 • Stap 7 Beheer en maandelijkse controle

  Wij garanderen maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerst huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract aan u overgemaakt. U ontvangt maandelijks een notificatie met daarin het huurbedrag en het betalingsoverzicht. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen.

  Maandelijkse controles worden vooraf ingepland en indien gewenst stellen wij u op de hoogte. Mochten er onderhoud of een kleine reparatie nodig zijn, dan zullen wij dit in overleg met u oplossen. Klein onderhoud zoals beschreven in de huurovereenkomst en algemene bepalingen nemen wij voor onze rekening.

Is uw woning geschikt voor de verhuur? Hubbs huurt bijna alle type woningen.

Hubbs heeft een ander concept dan de traditionele makelaar op het gebied van verhuur. Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren wij bijna alle type woningen. Heeft u een vrijstaande woning of eengezinswoning beschikbaar voor verhuur? Het maakt ons niet uit welk type woning u heeft of in welke staat uw woning verkeerd. Wij hebben alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. 

Woning type verhuur

regio-map

Hubbs huurt woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht.

Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig. Huis verhuren expats? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende woningopname en kennismaking.

Hubbs is niet actief in Groningen, Frieland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

Informatiegesprek aanvragen

Bereken uw voordeel!

 • Geen makelaarskosten en geen beheerkosten
 • Wij garanderen maandelijks de huur
 • Een hoger & vast rendement
rond-ruud-hubbs

Liever persoonlijk contact?

Bel Ruud op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

rond-ruud-hubbs

Liever persoonlijk contact?

Bel Ruud op 085-1303871
Werkwijze Hubbs

Financieel & technisch beheer

Hubbs voorziet in aanvullende faciliteiten, denk hierbij aan onderhoudsdiensten zoals schoonmaak of onderhoud. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

 • Vakkundige en gediplomeerde technische dienst
 • Maandelijkse controles binnen en buiten
 • Professionele schoonmaak en storingsdienst
 • Kosteloos, u betaalt ons niets

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company