Home Onze werkwijze

De unieke aanpak van Hubbs

Uw woning zorgeloos verhuren en een hoger rendement

De unieke aanpak van Hubbs

Uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. In 7 stappen leggen wij uit hoe wij uw woning verhuren, welk traject wij samen doorlopen en hoe wij uw woning volledig beheren

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten, ook bij leegstand
 • Duidelijke afspraken en vooraf vastgelegd
 • Volledig beheer en periodieke controle

In 7 overzichtelijke stappen gegarandeerd en zorgeloos uw woning verhuren.

 • Stap 1 Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij binnen 24 uur contact op en plannen wij een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren wij u over onze werkwijze. Het is uiteraard ook mogelijk de kennismakingsafspraak direct met de woningopname te combineren.

 • Stap 2 Woningopname

  Tijdens de woningopname op locatie noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning. Denk aan het aantal kamers, de indeling en de bouwkundige staat van uw woning. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

  Het maakt ons niet uit in welke staat uw woning verkeerd. Hubbs heeft alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar woningen voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en/of verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn.

 • Stap 3 Huurvoorstel & heldere afspraken

  Na de woningopname ontvangt u een duidelijk en vrijblijvend huurvoorstel. Het voorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning. Na akkoord op het huurvoorstel sturen wij het definitieve huurcontract. Daarnaast screent en selecteert Hubbs de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Zo zorgen wij dat uw woning netjes wordt bewoond.

 • Stap 4 Huurovereenkomst

  Het huurcontract ontvangt u na akkoord op het huurvoorstel. In het huurcontract zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. Hubbs huurt uw woning. De huurovereenkomst is dan ook tussen u en Hubbs. De huurovereenkomst bevat de onderlinge gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de afgesproken opzegtermijn.

 • Stap 5 Betaling huur + borg

  Hubbs garandeert de betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste huurbetaling en borg worden voor de ingangsdatum van het huurcontract en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Wij hanteren een borg van een maand.

 • Stap 6 Sleuteloverdracht

  Nadat de huurovereenkomst door u en ons is ondertekend en de eerste huurtermijn en borg op uw rekening zijn ontvangen, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Tijdens de sleuteloverdracht vindt een definitieve voorinspectie van de woning plaats en ontvangt u een inspectierapport met de foto’s van de huidige situatie van uw woning.

 • Stap 7 Beheer en periodieke controle

  Wij garanderen maandelijks de huur op de afgesproken datum. De eerst huurtermijn en borg worden voor de ingangsdatum van het contract aan u overgemaakt. U ontvangt maandelijks een notificatie met daarin het huurbedrag en het betalingsoverzicht. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw betalingen.

  Periodieke controles worden vooraf ingepland en uiteraard stellen wij u op de hoogte. Mochten er onderhoud of een kleine reparatie nodig zijn, dan zullen wij dit in overleg met u oplossen. Klein onderhoud zoals beschreven in het huurcontract nemen wij voor onze rekening.


Hubbs biedt verhuur zekerheid!
Als makelaar, beheerder en huurder ineen, nemen wij het volledige beheer kosteloos van u over.

Dankzij ons duidelijke verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Met ons ruime netwerk en meer dan 10 jaar ervaring in het vastgoed, weten wij op korte termijn de geschikte bewoners te vinden. Hierdoor kunnen wij te allen tijde de maandelijkse huur garanderen en onze diensten kosteloos aanbieden.

Bereken uw voordeel

Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten of beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Uw woning zorgeloos verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meeste waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Ontmoet het Hubbs team

Vanaf het moment dat u overweegt om uw woning te verhuren tot aan het einde van het huurcontract; Hubbs staat voor u klaar! Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag met u in contact.