Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Verhuurmakelaar in Rotterdam

rotterdam stad verhuurmakelaar rotterdam

Woning verhuren in Rotterdam? Hubbs huurt uw woning en garandeert te allen tijde de maandelijkse huur.

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam? Dan bent u bij Hubbs aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huurder voor uw huis of appartement. Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Rotterdam die de Kop van Zuid als zijn broekzak kent? Of woont u juist aan de andere kant van de stad en bent u daarom op zoek naar een verhuurmakelaar in Rotterdam Noord? Hubbs staat voor u klaar. Door het verhuurbeheer aan ons professionele team over te dragen, kunt u op ontspannen wijze genieten van uw rendement.

Informatiegesprek aanvragen

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuren
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos uw woning verhuren

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger en vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
regio-map

Woning verhuren in Rotterdam met een professionele verhuurmakelaar?Wij huren uw woning en verzorgen kosteloos het volledige beheer.

Rotterdam is een wereldstad waar steeds meer internationale bedrijven zich vestigen. Dit biedt mogelijkheden op het gebied van woningverhuur. Omdat Hubbs zowel een bekende verhuurmakelaar in Rotterdam Zuid is als in Rotterdam Noord, kunnen wij deze expats overal de mooiste plekjes bieden. Of u nu een verhuurmakelaar in Rotterdam Noord zoekt of eentje op de Kop van Zuid: met Hubbs bent u verzekerd van een verhuurmakelaar die de gehele markt in Rotterdam op zijn duimpje kent. Hubbs is actief in een uitgebreid gebied, dat verder reikt dan alleen Rotterdam. Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Almere, Dordrecht, Tilburg, Amsterdam en nog veel meer.

Meer over onze werkwijze

 

Woning verhuren met een verhuurmakelaar? Bereken uw voordeel!

Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijke leegstand.

Zo profiteert u van een hoger rendement en kunt u uw huis zorgeloos verhuren. Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw huis? Bereken uw voordeel!

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand)

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews?

Of u nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Rotterdam Zuid of in Rotterdam Noord: Hubbs is van alle markten thuis. Wij kunnen u natuurlijk wel vertellen hoe tevreden onze verhuurders zijn, maar het liefst hoort u dat natuurlijk van de verhuurder zelf. Lees daarom onze online reviews en ontdek zelf hoe onze klanten Hubbs beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaren

9.3

Reviews

776

Woningen

Op zoek naar een professionele verhuurmakelaar in Rotterdam? Neem contact met ons op! 

Ons gespecialiseerde team aan verhuurmakelaars helpt u graag om de verhuur van uw woning soepel te laten verlopen. Vraagt u zich af waarom Hubbs de beste verhuurmakelaar in Rotterdam is? Bij Hubbs hechten we veel waarde aan het voortdurend verbeteren van onze diensten. Ons team houdt de ontwikkelingen op de huizenmarkt nauwkeurig in de gaten, waardoor we u altijd de beste ondersteuning kunnen garanderen.

Veelgestelde vragen

 • Waarom verhuren met Hubbs?

  Hubbs is er voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij huren de woningen van zowel beleggers als particulieren. Hierbij verzekeren wij maandelijks de huur, zelfs bij leegstand. Hierdoor profiteert u van een hoger rendement en kunt u zorgeloos uw huis verhuren.

  Steeds meer woningeigenaren in Rotterdam kiezen ervoor om hun huis te verhuren via Hubbs. Waarom? Omdat wij een zeer uniek en risicovrij systeem hebben ontwikkeld voor de verhuurder. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer de verhuur van een woning of appartement vlekkeloos verloopt, verhuurders eerder hun woning beschikbaar zullen stellen. Dit kan een positieve invloed hebben op de oververhitte woningmarkt van vandaag de dag. Bij Hubbs bieden wij 100% huurgarantie.

  Naast deze huurgarantie zijn er nog vele andere redenen waarom steeds meer verhuurders kiezen voor een samenwerking met Hubbs. Om u volledig te ontzorgen, nemen wij namelijk het volledige beheer op ons. Dit betekent dat Hubbs contact onderhoudt met de huurder van de woning en alles doet wat nodig is om de verhuur positief te laten verlopen. In tegenstelling tot andere verhuurplatformen rekent Hubbs deze kosten niet door aan de verhuurder. 

 • Wat zijn de voordelen van uw woning verhuren aan expats in Rotterdam?

  Door uw woning via Hubbs te verhuren aan expats, kunt u de risico’s van woningverhuur beperken.Veel expats verblijven namelijk slechts enkele maanden of jaren in Nederland, waardoor ze op zoek zijn naar korte en flexibele huurcontracten. Bij Hubbs bent u verzekerd van de maandelijkse huuropbrengsten, ook wanneer de huurder bijvoorbeeld te laat betaalt. U krijgt netjes elke maand de opbrengsten op uw rekening gestort, en Hubbs neemt de verantwoordelijkheid voor het innen van de huur bij de huurder. Zo heeft u nergens omkijken naar.

   

 • Wat zijn de kosten van een verhuurmakelaar in Rotterdam?

  Op zoek naar een verhuurmakelaar in het bruisende Rotterdam? Bij veel makelaars bent u gebonden aan bemiddelingskosten, die u maandelijkse uitgave flink kunnen verhogen. Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren de maandelijkse huur, zelfs bij leegstand. Tevens zorgen wij ook voor het financiële- en technische beheer.

 • Hoe verhuur ik mijn woning met een verhuurmakelaar in Rotterdam?

  Heeft u interesse in het verhuren van uw woning? Hubbs staat voor u klaar. Met ons transparante aanpak, vastgelegd in duidelijke huurovereenkomsten, zorgen wij ervoor dat uw woning altijd soepel en rendabel verloopt. Bij Hubbs kunt u rekenen op een hoogwaardige service zonder verborgen kosten.

 • Wat is een verhuurmakelaar?

  Een verhuurmakelaar is een professional die zich specialiseert in het bemiddelen bij de verhuur van onroerend goed, zoals huizen en appartementen. Bij Hubbs gaan we nog een stapje verder. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Teven zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Mag ik mijn woning verhuren in Rotterdam?

  In een bruisende stad zoals Rotterdam is het erg aantrekkelijk om uw woning te verhuren. Wel dient u rekening te houden met een aantal regels. Zo dient u diverse goedkeuringen te vragen bij o.a. uw bank en gemeente. Hubbs kan deze zorgen bij u wegnemen waardoor het gemakkelijk wordt om uw woning in Rotterdam te verhuren. Onze specialisten zitten klaar om u te helpen bij het verhuren van uw woning in Rotterdam.

 • Wat zijn de risico’s van het verhuren in Rotterdam?

  Het grootste risico van verhuur is dat huurders niet betalen. Bij Hubbs bent u als verhuurder verzekerd van de maandelijkse inkomsten, omdat wij het risico op wanbetalers op ons nemen. Dit betekent dat Hubbs u gegarandeerd uitbetaalt, ook wanneer de huurder te laat of zelfs helemaal niet betaalt. Dit kan u veel stress en zorgen besparen. Andere risico’s van verhuur zijn beschadigingen aan de woning en misbruik van het pand. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuren en onze strenge eisen voor huurders, weet Hubbs ook deze risico’s tot een minimum te beperken.

 • Waarom zou ik mijn woning niet verhuren aan Hubbs?

  Ons concept is mogelijk niet geschikt als u zelf de huurder wilt selecteren. Bij Hubbs fungeren wij namelijk als uw huurder en bieden wij uw woning aan binnen ons uitgebreide netwerk. Denk aan organisaties die huisvesting zoeken voor buitenlandse medewerkers of expats. Wij hanteren een strikt beleid binnen ons netwerk om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 • Handige links & bronnen

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company