Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Alphen aan den Rijn?

Woning verhuren in Alphen aan den Rijn? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Wat uw specifieke situatie ook is, met Hubbs als uw partner heeft u geen eindeloze zoektocht naar een betrouwbare huurder in Alphen aan den Rijn. Wanneer u uw woning verhuurt via Hubbs, wordt u volledig ontzorgt en hoeft u zich geen zorgen te maken over een huurder die niet betaalt of een gebrek aan inkomsten door leegstand. Door ons ruime netwerk aan opdrachtgevers, dit zijn veelal bedrijven, hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Door ons ruime netwerk en het snelle schakelen van onze makelaars, staat uw woning niet of nauwelijks leeg. We vertellen u hier graag meer over.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Alphen aan den Rijn

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Alphen aan den Rijn? Hubbs staat voor u klaar. 

Uw woning verhuren aan expats kan een slimme zet zijn. Alphen aan den Rijn wordt populairder onder expats vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Leiden en Gouda. Ook trekt deze stad veel expats aan. Dat biedt kansen op het gebied van het verhuren van uw woning of appartement. De toekomstige expats worden door Hubbs gescreend en geselecteerd om ervoor te zorgen dat zij aan strenge voorwaarden voldoen. Daarnaast wordt uw woning maandelijks gecontroleerd en voeren we, indien nodig, klein onderhoud uit. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning verhuren aan expats.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Alphen aan den Rijn? Bereken uw voordeel!

Overweegt u om uw woning in Alphen aan den Rijn te verhuren via Hubbs,  dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats garanderen wij u maandelijkse huurinkomsten, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over een huurder die niet tijdig betaalt. 

Benieuwd naar het rendement? Bij Hubbs betaalt u geen makelaars- en beheerkosten. Tot slot profiteert u bij Hubbs van een hoger rendement. Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen. 

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Alphen aan den Rijn? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom mijn woning verhuren in Alphen aan den Rijn met Hubbs?

  Door uw woning in Alphen aan den Rijn te verhuren, heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs huurt woningen in o.a. Schiedam, Tilburg, Haarlem, Bergen op Zoom en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties. Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map

 • Woning verhuren in Alphen aan den Rijn? Dit moet u weten!

  Alphen aan den Rijn, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis. Hierdoor wordt deze stad steeds populairder onder expats. Ook heeft de stad een gunstige ligging ten opzichte van Leiden en Gouda. De combinatie van de rijke historie en de gunstige ligging van de stad, maakt Alphen aan den Rijn een aantrekkelijke stad om een huurwoning aan te bieden. Voordat u uw woning kunt verhuren in Alphen aan den Rijn, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning of appartement in Alphen aan den Rijn kunt u opvragen bij de Gemeente Alphen aan den Rijn.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs bieden wij huurovereenkomsten aan voor uw woning met een minimale duur van 12 maanden, en deze kan ook voor onbepaalde tijd worden voortgezet. De exacte huurperiode wordt in de huurovereenkomst vastgelegd en is bespreekbaar. Als u kiest voor een huurcontract met een vastgestelde termijn, zal het contract geldig blijven tot de overeengekomen einddatum. Wanneer het huurcontract overgaat naar een onbepaalde tijd, geldt er een opzegtermijn zoals overeengekomen in de huurovereenkomst. Hubbs zorgt ervoor dat uw woning op de afgesproken datum wordt opgeleverd en in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze hebben gehuurd.

  Weten wat het einde van tijdelijke huurovereenkomsten met zich mee brengt? Lees hier onze blog.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw woning in Alphen aan den Rijn zorgeloos te verhuren en een gegarandeerd rendement te behalen? Dan is Hubbs de perfecte keuze voor u. Wanneer u ervoor kiest om uw woning aan Hubbs toe te vertrouwen, hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaarskosten en beheerkosten. Bovendien bieden wij u een maandelijkse huurgarantie, zelfs als uw woning tijdelijk leegstaat. Daarnaast nemen wij het volledige financiële en technische beheer van uw woning in Alphen aan den Rijn op ons. Kortom, wij staan voor u klaar om alle aspecten van de verhuur van uw woning in Alphen aan den Rijn moeiteloos te regelen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Alphen aan den Rijn en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • Handige links & bronnen:

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company