Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Amsterdam?

woning verhuren amsterdam

Zorgeloos uw woning verhuren in en rondom Amterdam? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur

Gaat u binnenkort voor langere tijd op reis en zou u graag uw huis in Amsterdam willen verhuren? Of heeft u geen tijd om zelf uw woning of appartement in Amsterdam te verhuren? Wij van Hubbs helpen u bij het verhuren van uw huis in Amsterdam! Hubbs is uw makelaar, huurder en beheerder in één. Zo kunt u zorgeloos en gemakkelijk uw woning in Amsterdam verhuren. We vertellen u hier graag meer over.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Amsterdam

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Amsterdam? Hubbs staat voor u klaar. 

Amsterdam is een populaire stad voor expats. Zo herbergt de regio Amsterdam tussen de 50.000 en 100.000 expats en dit is dan ook een interessante groep om uw huis of appartement in Amsterdam aan te verhuren. Expats zijn over het algemeen hoog opgeleide mensen die tijdelijk in een ander land verblijven voor werk. Hierdoor worden expats vaak gezien als de ideale huurders. De expats binnen ons netwerk zijn eerst gescreend en geselecteerd op basis van strikte voorwaarden. Hierdoor weten we zeker dat de huurder betrouwbaar is en kun jij met een gerust hart uw woning in Amsterdam verhuren aan expats. Benieuwd naar deze optie? Wij vertellen u graag meer over het verhuren van uw huis aan expats

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Amsterdam? Bereken uw voordeel!

Overweegt u om uw woning in Amsterdam te verhuren via Hubbs, dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats garanderen wij u maandelijkse huurinkomsten, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over leegstand of een huurder die de huur niet tijdig betaalt.

Bovendien zijn er geen kosten voor makelaardij en beheer verbonden aan onze service. Tot slot profiteert u bij Hubbs van een stabiel en aantrekkelijk rendement op uw investering. Gebruik onze tool om direct uw voordelen te berekenen!

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Amsterdam? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Amsterdam? Dit moet u weten!

  Wilt u uw woning in Amsterdam verhuren? Dan is het allereerst essentieel om op de hoogte te zijn van de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot huurcontracten, huurprijzen en de rechten en plichten van zowel de huurder als verhuurder. Hubbs kan u hierbij helpen en is op de hoogte van de lokale wetten en regels omtrent woningverhuur in Amsterdam. Zo bent u goed voorbereid en kunt u met een gerust hart profiteren van uw investering!

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs kunt u uw woning verhuren voor een flexibele huurperiode, met een minimum van 12 maanden en de mogelijkheid om deze te verlengen voor onbepaalde tijd. De exacte duur van de huurperiode is bespreekbaar en wordt zorgvuldig vastgelegd in de huurovereenkomst.

 • Waarom uw woning in Amsterdam verhuren met Hubbs?

  Als u op zoek bent naar een zorgeloze manier om uw woning in Amsterdam te verhuren en een stabiel, gegarandeerd rendement te behalen, dan is Hubbs de ideale partner voor u. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel investeerders als particuliere verhuurders. Als u ervoor kiest om uw woning aan Hubbs te verhuren, profiteert u van talloze voordelen. U betaalt geen makelaarskosten of beheerkosten, krijgt maandelijkse huurinkomsten, zelfs als de woning leegstaat en wij nemen zowel het financiële als het technische beheer volledig uit handen. Kortom, met Hubbs kunt u met een gerust hart uw woning verhuren zonder enige zorgen.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs is actief in een uitgebreid gebied, dat verder reikt dan alleen Amsterdam. Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Tilburg en nog veel meer. Bij Hubbs hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk, maar ook jarenlange ervaring, wat ons in staat stelt om vrijwel elk type woning te verhuren. Onze middelen en expertise stellen ons in staat om elke woning klaar te maken voor verhuur. Als u twijfelt over de geschiktheid van uw woning voor verhuur via Hubbs, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw woning te inspecteren of om een vrijblijvende kennismaking met u te regelen.

  regio-map

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en helderheid. We begrijpen dat uw huis, de bouwstenen van uw woning, een van uw kostbaarste bezittingen is. Daarom vragen we al onze verhuurders om feedback achter te laten op Feedback Company, een onafhankelijk platform voor beoordelingen. Op dit platform leest u de ervaringen van onze klanten die eerder hebben gekozen voor Hubbs om hun eigen woning te verhuren.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Amsterdam? en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Hubbs! We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en samen met u het beste rendement uit uw woning te halen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Amsterdam en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company