Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Zorgeloos uw woning verhuren aan arbeidsmigranten

woning verhuren arbeidsmigranten

Woning verhuren aan arbeidsmigranten? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Heeft u een woning die beschikbaar is voor verhuur aan arbeidsmigranten? Dan helpt Hubbs u om maandelijks extra inkomsten te genereren. Dankzij ons duidelijke verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig. Lees verder voor meer informatie over de verhuur van uw woning aan arbeidsmigranten.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren aan arbeidsmigranten

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Woning verhuren aan arbeidsmigranten?

Bent u binnenkort van plan uw woning te verhuren aan arbeidsmigranten omdat de woning leegstaat, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen! Wij bieden professionele ondersteuning bij het verhuren van uw woning aan arbeidsmigranten. Ons team zorgt voor geschikte bewoners en garandeert u de maandelijkse huur, zelfs bij leegstand.

Met ons duidelijke verhuurproces kunnen we uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuren. Gedurende de verhuurperiode nemen wij het volledige beheer van uw woning kosteloos op ons, waardoor u compleet ontzorgd wordt. Laat het verhuren van uw woning aan arbeidsmigranten aan ons over, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren aan arbeidsmigranten? Bereken uw voordeel!

 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles
 • Betrouwbare huurder
Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan arbeidsmigranten? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • In overzichtelijke stappen gegarandeerd en zorgeloos uw woning verhuren
  • Woningopname: Binnen 24 uur nemen wij contact op en komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de woningopname informeren wij over onze werkwijze en noteren wij zo veel mogelijk informatie over de woning, denk bijvoorbeeld aan het aantal kamers, indeling en bouwkundige staat. 
  • Huurvoorstel & heldere afspraken: Na de woningopname ontvangt u een vrijblijvend en duidelijk huurvoorstel. Het huurvoorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het voorstel sturen wij het huurcontract naar u op. Ook bespreken we welke verzekeringen nodig zijn om af te sluiten.
  • Selectie en screening toekomstige huurders: Met ons uitgebreide netwerk aan bedrijven die betrouwbare arbeidsmigranten vinden, kunnen we altijd geschikte bewoners in uw woning plaatsen. Zo verhuren we de woning in zijn geheel aan een vaste opdrachtgever, waar wij al jaren mee samenwerken. 
  • Huurovereenkomst: In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. Nadat de huurovereenkomst door u en ons is getekend, zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. U ontvangt dan een rapport met foto’s van de huidige situatie. 
  • Complete ontzorging: Hubbs is uw huurder en neemt alle zorgen voor u uit handen. U heeft geen contact met de betreffende arbeidsmigrant, maar altijd met ons en u hoeft u zich ook geen zorgen te maken over technische zaken, sleutelbeheer en of de huur wel op tijd wordt betaald.
  • Financieel en technisch beheer: Wij garanderen maandelijks de huur op afgesproken datum. De contracten voor gas, water en elektriciteit nemen wij over gedurende de looptijd van de huurovereenkomst. Onze inspecteurs zullen uw woning maandelijks controleren en indien gewenst zullen wij u informeren over onze bevindingen. 
 • Verhuur woning arbeidsmigranten: Onze tips

  Wij begrijpen dat het verhuren van uw woning aan arbeidsmigranten een belangrijke beslissing is. Wij ondersteunen en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Hier zijn tips voor het verhuren van uw woning aan arbeidsmigranten:

  • Zorg voor een juridisch waterdicht contract: Een goed doordacht huurcontract is van essentieel belang. Het moet alle relevante details bevatten, zoals de huurperiode, huurprijs, bijkomende kosten, huisregels en verantwoordelijkheden van zowel u als de huurders. Wij stellen een juridisch solide contract op  dat aan alle wettelijke eisen voldoet.
  • Screen potentiële huurders: Het vinden van betrouwbare en verantwoordelijke arbeidsmigranten is cruciaal. Wij verhuren alleen aan betrouwbare bedrijven waar wij al jaren mee samenwerken. Onze opdrachtgevers screenen de arbeidsmigranten grondig op onder andere de volgende zaken: identiteit, arbeidsstatus en eventuele eerdere huurervaringen.
  • Zorg voor een veilige en comfortabele woning: Een goed onderhouden en veilige woning zal aantrekkelijker zijn voor potentiële huurders. Zorg ervoor dat alles goed functioneert en voldoet aan de vereiste normen. Wij controleren graag samen met u of uw woning aan de SNF eisen voldoet. Denk hierbij aan brandveiligheid, hygiëne en leefbaarheid. Hubbs is opgenomen in het register van SNF, wat betekent dat wij SNF gecertificeerd zijn en alle woningen voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Voor de SNF registratie worden alle woningen jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie.
  • Regelmatig onderhoud en communicatie: Onderhoud een open en frequente communicatie met de huurders. Wij nemen dat allemaal uit uw hand als u kiest om uw woning te verhuren via Hubbs. Zo werken wij alleen met vaste opdrachtgevers en controleren wij uw woning maandelijks.
  • Ken de lokale wetgeving: Elke regio heeft zijn eigen regels en voorschriften met betrekking tot de verhuur van woningen aan arbeidsmigranten. Wij hebben uitgebreide kennis van de lokale wetgeving en houden daar rekening mee. 

 • De voordelen van uw woning verhuren aan arbeidsmigranten

  Laat Hubbs uw woning huren en u bent altijd verzekerd van de maandelijkse huur, zelfs bij leegstand!

  Bij Hubbs fungeren we als uw alles-in-één makelaar, huurder en beheerder. Wij huren uw woning en zorgen ervoor dat de maandelijkse huur gegarandeerd is.  Met ons uitgebreide netwerk aan bedrijven die betrouwbare arbeidsmigranten vinden, kunnen we altijd geschikte bewoners in uw woning plaatsen. We verhuren de woning in zijn geheel aan een vaste opdrachtgever, waar wij al jaren mee samenwerken. Zo wordt leegstand voorkomen en worden uw maandelijkse huurinkomsten worden gewaarborgd. Geniet van een zorgeloze verhuur aan arbeidsmigranten met Hubbs!

  Woning verhuren aan arbeidsmigranten? Bereken uw voordeel!

 • Goed verhuurderschap is vanaf 1 juli 2023 verplicht

  De Eerste Kamer heeft op 21 maart 2023 het wetsvoorstel goed verhuurderschap aangenomen. Met de invoering van deze Wet goed verhuurderschap gelden er vanaf 1 juli 2023 aanvullende regels voor de verhuur van woonruimte en voor verhuur van verblijfsruimte aan arbeidsmigranten. De handhaving van deze norm zal plaatsvinden op gemeentelijk niveau. De regels gaan over het voorkomen en tegengaan van discriminatie en intimidatie, het voorkomen van te hoge waarborgsommen en onredelijke servicekosten, het schriftelijkheidsvereiste voor huurovereenkomsten en de plicht om de huurder te informeren. 

  Daarnaast introduceert de Wet goed verhuurderschap specifieke regels voor de huisvesting van arbeidsmigranten, waarbij de focus ligt op veiligheid en welzijn. De wet vereist aparte huur- en arbeidsovereenkomsten voor arbeidsmigranten en de verhuur moet voldoen aan gemeentelijke vergunningsvereisten. Deze wet biedt gemeenten meer mogelijkheden om huurders te beschermen tegen misstanden bij het huren van woon- of verblijfsruimten. Het introduceert een norm voor goed verhuurderschap en geeft gemeenten de bevoegdheid om een verhuurvergunning te verplichten.

  Aan welke arbeidsmigranten mag u niet uw woning verhuren?

  In Nederland is het belangrijk om te begrijpen dat discriminatie op basis van ras, nationaliteit, etniciteit, religie, geslacht, seksuele geaardheid of enige andere grond verboden is volgens de Nederlandse wet. Dit geldt ook voor het verhuren van een huis aan arbeidsmigranten. Wij bij Hubbs doen wel een screening zodat u niet een arbeidsmigrant in uw huis heeft die niet met respect met uw huis omgaat. Wij hebben dan ook een groot netwerk met nationale en internationale bedrijven en huisvesten uitsluitend vakspecialisten.

  Vergunningplicht bij het verhuren van uw woning aan arbeidsmigranten?

  De gemeenteraad heeft de bevoegdheid om een vergunningplicht in te voeren voor de verhuur van verblijfsruimten aan arbeidsmigranten. Deze vergunningplicht is van toepassing op een specifieke categorie van verblijfsruimten, waaronder ook gewone woningen kunnen vallen. De verhuurvergunning voor arbeidsmigranten kan aan bepaalde voorwaarden worden onderworpen, zoals:

  • Het aantonen van hoe de verhuurder zich houdt aan de regels van goed verhuurderschap.
  • Het verzekeren van een afzonderlijk afsluitbare verblijfsruimte (slaapkamer) die voldoet aan de bouwvoorschriften voor elke individuele bewoner.
  • De aanwezigheid van voldoende faciliteiten, zoals een kookgelegenheid, wasruimte en doucheruimte.
  • In het geval van een reguliere woonruimte, het vaststellen van een maximale huurprijs en het opstellen en uitvoeren van een onderhoudsplan, vergelijkbaar met wat vereist kan zijn bij de vergunning voor reguliere woonruimte.

  Heeft u hier vragen over? Wij helpen u hier graag bij. Stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

 • Wat zijn de verschillen tussen verhuur aan expats en arbeidsmigranten

  Bij Hubbs kunt u uw woning verhuren aan zowel expats als arbeidsmigranten. Het verschil is dat expats worden gezien als kennismigranten en buitenlandse medewerkers als arbeidsmigranten. Helaas heerst er geregeld een negatief beeld over arbeidsmigranten. Dit beeld is echter onterecht, want bij Hubbs huisvesten wij enkel vakspecialisten. Voorbeelden zijn specialisten uit Oostenrijk die werken op superjachten of gespecialiseerde lassers uit Spanje. Ieder mens heeft goede huisvesting nodig, waaronder vakspecialisten. 

  Het beheer van uw woning is intensiever bij arbeidsmigranten dan bij expats en vraagt om een andere aanpak. Wij hebben veel ervaring in het verhuren van woningen (10+ jaar) en controleren maandelijks uw woning. 

  Wij huisvesten alleen vakspecialisten in uw woning

  Wij beschikken over een groot netwerk met nationale en internationale bedrijven. We huisvesten uitsluitend vakspecialisten, zoals Oostenrijkers of Spanjaarden die naar Nederland komen, omdat we deze expertise hier niet in huis hebben.

 • Hubbs is SNF gecertificeerd

  Hubbs is SNF gecertificeerd. De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company