Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Breda?

breda kasteel bouvigne

Woning verhuren in Breda? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u tijdelijk naar het buitenland te gaan, maar wilt u uw huis hier in Breda liever niet verkopen? Of misschien heeft u zelfs een tweede huis dat u graag wilt verhuren? In beide gevallen staat Hubbs voor u klaar! Het verhuurproces kan vaak verwarrend zijn en veel vragen oproepen, waardoor veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Wij nemen al die zorgen weg door het volledige verhuurproces voor uw woning in Breda van A tot Z te regelen. In tegenstelling tot gewone makelaars, die alleen bemiddelen bij de verhuur van een woning, huren wij daadwerkelijk uw woning.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Breda

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Breda? Hubbs staat voor u klaar. 

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat in Breda, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning aan expats? Wij van Hubbs zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Breda? Bereken uw voordeel!

Wilt u weten wat het verhuren van uw woning in Breda u kan opleveren? Bereken dan nu uw voordeel! Breda is een aantrekkelijke stad voor huurders.

Met onze expertise en kennis van de lokale markt kunnen we u helpen bij het bepalen van een marktconforme huurprijs en het optimaliseren van uw rendement.Bereken vandaag nog uw potentiële voordeel en ontdek de financiële voordelen van het verhuren van uw woning in Breda.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Breda? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Breda? Dit moet u weten!

  Het verhuren van uw appartement of woning in Breda kan een aantrekkelijke optie zijn, maar het is belangrijk om enkele essentiële zaken op een rijtje te hebben voordat u deze stap zet. Allereerst is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot huurcontracten, huurprijsregulering en eventuele vergunningen die nodig zijn. Daarnaast is het raadzaam om een grondige screening van potentiële huurders uit te voeren om betrouwbare en geschikte huurders te vinden. Het huurcontract moet nauwkeurig worden opgesteld zodat de rechten en verplichtingen voor beide partijen duidelijk zijn. Bij alle bovengenoemde stappen kan Hubbs u ondersteunen. Bovendien zijn wij volledig op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving omtrent de woningverhuur in Breda.

 • Waarom mijn woning in Breda verhuren met Hubbs?

  Bij Hubbs begrijpen we maar al te goed dat uw huis een van uw meest waardevolle eigendommen is. Daarom staan vertrouwen en duidelijkheid bij Hubbs voorop. Wanneer u geïnteresseerd bent in het verhuren van uw huis in Breda via Hubbs, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. In dit gesprek nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden. Vervolgens loopt het verhuurproces aan de hand van 7 overzichtelijke stappen. Zo neemt Hubbs alle zorgen omtrent de verhuur bij u weg. Van de woningopname tot betaling van de huur en van het maken van heldere afspraken tot maandelijks beheer.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs is actief in een uitgebreid gebied, dat verder reikt dan alleen Almere. Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder DelftGouda, Hilversum, Haarlem en nog veel meer.

  Bij Hubbs beschikken we over een breed netwerk en jarenlange ervaring, waardoor we in staat zijn bijna elk type woning te huren. Onze middelen en deskundigheid stellen ons in staat om elke woning geschikt te maken voor verhuur. Mocht u twijfelen over de geschiktheid van uw huis voor verhuur via Hubbs, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereid om bij u langs te komen voor een inspectie van uw woning of om vrijblijvend kennis te maken.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs bieden wij huurovereenkomsten aan voor uw woning met een minimale duur van 12 maanden, en deze kan ook voor onbepaalde tijd worden voortgezet. De exacte huurperiode wordt in de huurovereenkomst vastgelegd en is bespreekbaar. Als u kiest voor een huurcontract met een vastgestelde termijn, zal het contract geldig blijven tot de overeengekomen einddatum. Wanneer het huurcontract overgaat naar een onbepaalde tijd, geldt er een opzegtermijn zoals overeengekomen in de huurovereenkomst. Hubbs zorgt ervoor dat uw woning op de afgesproken datum wordt opgeleverd en in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze hebben gehuurd.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en helderheid. We begrijpen dat uw huis, de bouwstenen van uw woning, een van uw kostbaarste bezittingen is. Daarom vragen we al onze verhuurders om feedback achter te laten op Feedback Company, een onafhankelijk platform voor beoordelingen. Op dit platform leest u de ervaringen van onze klanten die eerder hebben gekozen voor Hubbs om hun eigen woning te verhuren.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Breda en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Hubbs! We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en samen met u het beste rendement uit uw woning te halen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Breda en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company