Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Den Haag?

woning verhuren Den Haag

Woning verhuren in Den Haag? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Denkt u eraan om uw woning in Den Haag te verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Den Haag is een prachtige stad met een levendige vastgoedmarkt, waardoor het verhuren van uw woning een slimme keuze kan zijn. Bij Hubbs staan we klaar om u te helpen om het maximale rendement uit uw woning te halen en de ideale huurders voor uw woning te vinden.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Den Haag

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Den Haag? Hubbs staat voor u klaar. 

Den Haag trekt een groot aantal expats aan die op zoek zijn naar comfortabele en goed gelegen woningen. Het verhuren van uw woning aan expats brengt vele voordelen met zich mee. Bovendien gaan expats vaak langdurige huurovereenkomsten aan, waardoor u verzekerd bent van een stabiel inkomen. Bij Hubbs hebben we een uitgebreid netwerk van internationale bedrijven en expat-organisaties, waardoor we uw woning snel en efficiënt kunnen verhuren aan expats in Den Haag.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Den Haag? Bereken uw voordeel!

Wilt u weten wat het verhuren van uw woning in Den Haag u kan opleveren? Bereken dan nu uw voordeel! Den Haag is een aantrekkelijke stad voor huurders.

Met onze expertise en kennis van de lokale markt kunnen we u helpen bij het bepalen van een marktconforme huurprijs en het optimaliseren van uw rendement.Bereken vandaag nog uw potentiële voordeel en ontdek de financiële voordelen van het verhuren van uw woning in Den Haag.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Den Haag? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Den Haag? Dit moet u weten!

  Voordat u uw woning in Den Haag gaat verhuren, zijn er enkele belangrijke zaken die u moet weten. Allereerst is het essentieel om op de hoogte te zijn van de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot huurcontracten en huurbescherming. Daar brengen wij u graag van op de hoogte.

  Daarnaast heeft Den Haag een huisvestingsverordening waar regels in staan die voorschriften opleggen aan verhuurders. Deze verordening kan beperkingen opleggen aan het verhuren van appartementen of woningen, zoals maximale huurprijs, minimale oppervlakte, enzovoorts. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de geldende voorschriften. Wij helpen en informeren u graag!

 • Waarom uw woning verhuren met Hubbs? Zorgeloos verhuren

  Hubbs is uw betrouwbare partner als het gaat om het verhuren van uw woning in Den Haag. We begrijpen dat het vinden van geschikte huurders en het beheren van uw woning tijdrovend en complex kan zijn. Daarom nemen wij al uw werk uit handen, zodat u kunt genieten van de voordelen van uw investering zonder de zorgen. Met ons uitgebreide netwerk, professionele marketingstrategieën en grondige screening van potentiële huurders, zorgen wij ervoor dat uw woning snel en op de juiste wijze wordt verhuurd.

  We hebben diverse certificaten die onze professionaliteit waarborgen: InstallQ, BRL K25000, het Kiwa Procescertificaat BRL K25000, CO-vrij, VBO-makelaar en het SNF keurmerk. Bij Hubbs streven we naar optimale tevredenheid!

 • Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Den Haag en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Hubbs! We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en samen met u het beste rendement uit uw woning te halen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Den Haag en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Rotterdam, Zaanstad, Dordrecht, Almere, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  regio-map

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company