Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Dordrecht?

dordrecht stad

Woning verhuren in Dordrecht? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u uw huis in Dordrecht te verhuren en bent u benieuwd naar de voordelen? Hubbs staat klaar om u te helpen, zodat het gehele verhuurproces soepel verloopt. Hubbs onderscheidt zich van de gewone makelaar door niet alleen te bemiddelen bij het verhuren van uw woning, maar ook door daadwerkelijk uw woning te huren. Dit vereenvoudigt verschillende aspecten van de woningverhuur in Dordrecht en biedt financiële voordelen. We delen graag alle details over het verhuren van uw woning in Dordrecht en vertellen hoe Hubbs hierbij kan ondersteunen.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Dordrecht

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Dordrecht. Hubbs staat voor u klaar.

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat in Dordrecht, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning aan expats? Wij van Hubbs zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Dordrecht? Bereken uw voordeel!

Wanneer u uw woning in Dordrecht verhuurt via Hubbs, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo profiteert u bij Hubbs van een hoger en vast rendement. Daarnaast garanderen wij maandelijks de huur, waardoor u nooit hoeft te vrezen voor leegstand of een huurder die niet op tijd betaalt. Bovendien hoeft u bij Hubbs geen makelaars- en beheerkosten te betalen. Benieuwd naar het voordeel dat verhuur via Hubbs u zal opleveren? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Dordrecht? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Dordrecht? Dit moet u weten!

  Als u overweegt om uw appartement of woning in Dordrecht te verhuren, zijn er diverse zaken om rekening mee te houden. Dordrecht biedt een aantrekkelijke markt voor huurwoningen, maar het is essentieel om op de hoogte te zijn van lokale regelgeving, huurmarkt trends en strategieën om het meeste uit uw investering te halen. Of u nu een ervaren verhuurder bent of net begint, het begrijpen van de specifieke ins en outs van de verhuurmarkt in Dordrecht is cruciaal voor een succesvolle verhuurervaring. Hubbs staat klaar om u te begeleiden en te voorzien van de nodige informatie en expertise om het gehele verhuurproces van uw woning in Dordrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op de website van gemeente Dordrecht kunt u onder andere meer informatie vinden over nodige vergunningen, zoals de Leegstandsvergunning en informatie over Opkoopbescherming

 • Waarom mijn woning in Dordrecht verhuren met Hubbs?

  Het verhuren van uw appartement of huis in Dordrecht via Hubbs biedt diverse voordelen. Hubbs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verhuurproces, zodat u het maximale voordeel uit uw vastgoedinvestering kunt halen. Met onze lokale kennis en expertise kunt u met vertrouwen uw woning verhuren aan expats en andere huurders in deze bruisende stad. We garanderen maandelijkse huurinkomsten, elimineren zorgen over leegstand en betalingsproblemen, nemen het makelaars- en beheerwerk uit handen, en bieden een aantrekkelijk en stabiel rendement op uw investering. Bij Hubbs beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we al uw vragen beantwoorden, zodat u snel aan de slag kunt met het verhuren van uw woning in Dordrecht.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Dordrecht is een van de populaire steden waar Hubbs appartementen en woningen verhuurt. Echter verhuren wij ook woningen in de rest van Zuid-Holland (waaronder Rotterdam), in Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wilt u uw woning in Dordrecht zorgeloos verhuren voor een hoger en vast rendement? Dan is Hubbs de juiste partij. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Wanneer u de woning aan Hubbs verhuurt, betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten, bent u verzekerd van maandelijkse huur (ook bij leegstand) en zorgen wij voor het financiële- en technische beheer. Wij nemen kortom alle zorgen omtrent de verhuur van uw woning uit handen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Dordrecht en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company