Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Gorinchem?

woning gorinchem

Woning verhuren in Gorinchem? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u om tijdelijk naar het buitenland te gaan, maar wilt u uw huis hier in Gorinchem liever niet verkopen? Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Gorinchem op ons te nemen. In tegenstelling tot gewone makelaars, die alleen bemiddelen bij de verhuur van een woning, wordt uw woning daadwerkelijk door ons gehuurd. Tevens zorgen wij voor het financiële en technische beheer. Lees verder om meer te ontdekken over het verhuren van uw woning in Gorinchem.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Gorinchem

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren in Gorinchem aan expats?

Het verhuren van uw woning aan expats kan een slimme zet zijn. Gorinchem trekt een groeiend aantal expats aan vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam en Breda. Dat biedt kansen op het gebied van het verhuren van uw woning of appartement. Hubbs screent de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning verhuren aan expats. Bij Hubbs hebben we een uitgebreid netwerk van internationale bedrijven en expat-organisaties, waardoor we uw woning snel en efficiënt kunnen verhuren aan geschikte expats in Gorinchem.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Gorinchem? Bereken uw voordeel

Benieuwd naar het rendement dat u met Hubbs kan behalen voor uw woning in Gorinchem? Bij ons betaalt u geen makelaars- en beheerkosten. Daarnaast garanderen we maandelijks de huur, zelfs bij leegstand.

Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Gorinchem op ons te nemen. Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw woning? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren in Gorinchem? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom uw woning in Gorinchem verhuren met Hubbs?

  Door uw woning in Gorinchem te verhuren heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren. 

  Met ons uitgebreide netwerk en onze behaalde certificaten zorgen wij ervoor dat uw woning snel en zorgvuldig wordt verhuurd. Bij Hubbs streven we naar optimale tevredenheid van zowel verhuurders als huurders.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Gorinchem en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Hubbs! Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Gorinchem en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Hilversum, Den Haag, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  regio-map

 • Woning verhuren in Gorinchem? Alles wat u moet weten!

  Gorinchem, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is in 2021 door de ANWB uitgeroepen tot de mooiste vestingstad van Nederland. Door zijn historische centrum en vestingwerken wordt deze stad ook steeds populairder onder expats. Ook heeft de stad een gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam en Breda. De combinatie van het historische centrum en de ligging ten opzichte van andere grote steden, maakt Gorinchem een aantrekkelijke stad om een huurwoning aan te bieden. Voordat u uw woning kunt verhuren in Gorinchem, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning of appartement in Gorinchem kunt u opvragen bij de Gemeente Gorinchem

 • Handige links & bronnen

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company