Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Gouda?

woning gouda

Woning verhuren in Gouda? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u uw woning in Gouda te verhuren en bent u benieuwd naar de voordelen? Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Gouda op ons te nemen. Hubbs onderscheidt zich van de gewone makelaar door niet alleen te bemiddelen bij het verhuren van uw woning, maar ook door daadwerkelijk uw woning te huren. Dit vereenvoudigt verschillende aspecten van de woningverhuur in Gouda en biedt financiële voordelen, waaronder een hoger en vast rendement. We vertellen u graag meer over hoe Hubbs als makelaar, huurder en beheerder, u kan helpen bij het verhuren van uw woning in Gouda. 

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Gouda

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Gouda? Hubbs staat voor u klaar. 

Door de gunstige ligging van Gouda, wordt deze stad steeds populairder onder expats. Door het bruisende stadscentrum en de gezellige sfeer, trekt de stad steeds vaker expats aan. Expats zijn over het algemeen vaak op zoek naar een tijdelijke woonruimte. Hubbs screent en selecteert de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Daarnaast voert Hubbs periodieke controles uit en wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Deze aanpak zorgt ervoor dat u zorgeloos uw woning kunt verhuren aan expats

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Gouda? Bereken uw voordeel

Kiest u ervoor om uw woning of appartement in Gouda te verhuren, dan biedt dit vele voordelen. U profiteert met Hubbs van een vast en hoger rendement. Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Gouda op ons te nemen.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw woning? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren in Gouda? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom uw woning in Gouda verhuren met Hubbs?

  Door uw woning in Gouda te verhuren, heeft u maandelijks  inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars, dit omdat u bij Hubbs geen makelaarskosten en beheerkosten betaalt. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren.

  Met ons uitgebreide netwerk en onze behaalde certificaten zorgen wij ervoor dat uw woning snel en zorgvuldig wordt verhuurd. Bij Hubbs streven we naar optimale tevredenheid van zowel verhuurders als huurders.

 • Woning verhuren in Gouda, dit moet u weten:

  Gouda, gelegen in Zuid-Holland, is dé kaasstad van Nederland. Deze historische stad heeft een bruisend centrum. Ook heeft de stad een gunstige ligging ten opzichte van Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Dit maakt dat Gouda een zeer geschikte stad is om uw woning te verhuren. Voordat u uw woning kunt verhuren in Gouda, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning in Gouda kunt u opvragen bij Gemeente Gouda.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Niet alleen Gouda behoort tot het gebied waar Hubbs actief is. Hubbs huurt woningen in o.a. Utrecht, Tilburg, Zaanstad, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  regio-map

 • Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning in Gouda en wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met Hubbs! Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Gouda en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • Handige links & bronnen

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company