Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Haarlem?

woning verhuren haarlem

Woning verhuren in Haarlem? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Gaat u binnenkort op reis en wilt u uw huis in Haarlem verhuren? Of heeft u geen tijd om zelf uw woning of appartement in Haarlem te verhuren? Wij van Hubbs ontzorgen u graag. Zo kunt u zorgeloos uw woning verhuren in Haarlem en omstreken! Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Haarlem

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Haarlem? Hubbs staat voor u klaar. 

Haarlem trekt jaarlijks een groot aantal expats aan, die op zoek zijn naar kwalitatieve huurwoningen. Het verhuren van uw woning aan expats kan vele voordelen met zich meebrengen. Expats kunnen vaak voor een langdurige huurovereenkomst aangaan, waardoor u verzekerd bent van een stabiel inkomen. Bij Hubbs hebben we een uitgebreid netwerk van internationale bedrijven en expat-organisaties, waardoor we uw woning snel en efficiënt kunnen verhuren aan geschikte expats.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Haarlem? Bereken uw voordeel!

Bent u de trotse eigenaar van een woning in Haarlem en overweegt u om deze te verhuren? Dan is het tijd om uw voordeel te berekenen! Haarlem is een bruisende stad met een bloeiende vastgoedmarkt, waardoor het verhuren van uw woning een slimme financiële zet kan zijn.

Bij Hubbs helpen we u graag bij het maximaliseren van uw rendement en het vinden van de ideale huurder(s). Lees snel verder om erachter te komen hoe u kunt profiteren van het verhuren van uw woning in Haarlem.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Haarlem? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Haarlem? Dit moet u weten!

  Voordat u uw woning in Haarlem gaat verhuren, zijn er enkele belangrijke zaken die u moet weten. Allereerst is het essentieel om op de hoogte te zijn van de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot huurcontracten en huurbescherming. Daar brengen wij u graag van op de hoogte.

  Daarnaast is het verstandig om uw woning in goede staat te brengen en aantrekkelijk te maken voor potentiële huurders. Het vaststellen van een marktconforme huurprijs en het opstellen van een waterdicht huurcontract zijn eveneens cruciaal. Bij Hubbs beschikken we over de kennis en ervaring om u door dit proces te begeleiden, zodat u met vertrouwen uw woning in Haarlem kunt verhuren.

 • Waarom verhuren met Hubbs?

  Hubbs is uw betrouwbare partner als het gaat om het verhuren van een woning in Haarlem. Wij begrijpen dat het vinden van geschikte huurders en het beheren van uw vastgoed tijdrovend en stressvol kan zijn. Daarom nemen wij al deze taken graag voor u uit handen, zodat u kunt genieten van de voordelen van uw investering zonder de zorgen. Met ons uitgebreide netwerk, onze professionele marketingstrategieën en onze grondige screening van potentiële huurders, zorgen wij ervoor dat uw woning snel en zorgvuldig wordt verhuurd. Bij Hubbs streven we naar maximale tevredenheid van zowel verhuurders als huurders.

  Bij Hubbs hebben we diverse certificaten:

  1. InstallQ: Veilige installaties van goede kwaliteit.
  2. BRL K25000: Ongelukken door koolmonoxide terugdringen: Hubbs heeft naar aanleiding van de initiële audit, per 22 november 2022 officieel het Kiwa Procescertificaat BRL K25000 behaald.
  3. CO-vrij: Alleen bedrijven met een CO-vrij certificaat mogen aan een gasbrandingsinstallatie werken. Wij hebben een CO-vrij certificaat.
  4. VBO-makelaar: VBO-leden zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst op hun vakkennis.
  5. SNF keurmerk: Hubbs is SNF gecertificeerd. De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen.
 • Interesse? Gratis Informatiegesprek aanvragen?

  Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw appartement of woning in Haarlem en wilt u meer informatie? Vraag dan nu een informatiegesprek aan met een van onze vastgoedexperts. Tijdens dit gesprek kunnen we uw specifieke situatie bespreken, uw vragen beantwoorden en u adviseren over de mogelijkheden die Hubbs biedt. Samen zorgen we ervoor dat uw woning in Haarlem optimaal rendeert en dat u zorgeloos kunt genieten van de voordelen van het verhuren.

  Neem vandaag nog contact op met Hubbs en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verhuren van uw woning in Haarlem!

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Breda, Amsterdam, Rotterdam, Almere, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  regio-map

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company