Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Hilversum?

woning hilversum

Woning verhuren in Hilversum? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u uw woning in Hilversum te verhuren en bent u benieuwd naar de voordelen? Wij hebben alle expertise en middelen in huis om uw woning in goede verhuurbare staat te brengen. Het verhuren van uw appartement of woning in Hilversum kan financieel aantrekkelijk zijn, en met de expertise van Hubbs kunt u het maximale rendement behalen. Daarnaast onderscheidt Hubbs zich van de standaard makelaar door niet alleen te bemiddelen, maar door de woning echt van u te huren. Verschillende zaken omtrent de woning verhuur worden hiermee makkelijker gemaakt. We vertellen u graag meer over hoe Hubbs als makelaar, huurder en beheerder, u kan helpen bij het verhuren van uw woning in Hilversum.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Hilversum

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Hilversum? Hubbs staat voor u klaar. 

Het verhuren van uw woning of appartement aan expats kan een slimme zet zijn. Hilversum trekt een groeiend aantal expats aan vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Utrecht. Vanaf Hilversum zijn beide steden zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Hubbs screent en selecteert de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning verhuren aan expats.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Hilversum? Bereken uw voordeel!

Benieuwd naar het rendement dat u met Hubbs kan behalen? Bij ons betaalt u geen makelaars- en beheerkosten. Daarnaast garanderen we maandelijks de huur, zelfs als uw woning 1 maand leeg staat.

Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over huurder die niet op tijd betaalt. Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Hilversum op ons te nemen. Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw woning? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Het verhuren van uw woning in Hilversum aan Hubbs brengt verschillende voordelen met zich mee. Dankzij ons ruime netwerk en meer dan 10 jaar ervaring, zijn wij de betrouwbare huurder voor professioneel beheer. Verder betaalt u bij ons geen makelaars- en beheerkosten. Wij voeren periodieke controles uit om ervoor te zorgen dat uw woning netjes blijft. De kleine reparaties zoals beschreven in het huurcontract nemen wij voor onze rekening en lossen wij zo snel mogelijk voor u op. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom uw woning in Hilversum verhuren met Hubbs?

  Door uw woning in Hilversum te verhuren heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars, dit omdat u bij Hubbs geen makelaarskosten en beheerkosten betaalt. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren. 

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Niet alleen Hilversum behoort tot het gebied waar Hubbs actief is. Hubbs huurt woningen in o.a. AmsterdamGorinchemDordrecht, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Woning verhuren in Hilversum, dit moet u weten:

  Hilversum, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend om zijn groene omgeving, het mediapark, het bruisende centrum en de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Utrecht. Voordat u uw woning kunt verhuren in Hilversum, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning in Hilversum kunt u opvragen bij de Gemeente Hilversum.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wilt u uw woning in Hilversum zorgeloos verhuren voor een hoger en vast rendement? Dan is Hubbs de juiste partij. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Wanneer u de woning aan Hubbs verhuurt, betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten, bent u verzekerd van maandelijkse huur (ook bij leegstand) en zorgen wij voor het financiële- en technische beheer. Wij nemen kortom alle zorgen omtrent de verhuur van uw woning uit handen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Hilversum en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • Handige links & bronnen

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company