Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Leiden?

Woning verhuren in Leiden? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Door uw woning in Leiden te verhuren via Hubbs hoeft u zich geen zorgen te maken over een huurder die te laat betaalt, niet betaalt of een gebrek aan inkomsten door leegstand. Hubbs onderscheidt zich van de gewone makelaar door niet alleen te bemiddelen bij het verhuren van uw woning, maar ook door daadwerkelijk uw woning te verhuren. Verder betaalt u bij Hubbs geen makelaars- en beheerkosten, wat resulteert in een hoger rendement voor u. We vertellen u graag meer over hoe Hubbs als makelaar, huurder en beheerder, u kan helpen bij het verhuren van uw woning in Leiden.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Leiden

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Leiden? Hubbs staat voor u klaar. 

Het verhuren van uw woning aan expats kan een slimme zet zijn. Leiden wordt steeds populairder onder expats door zijn gunstige ligging ten opzichte van Den Haag en Amsterdam. Ook heeft Leiden een rijke geschiedenis, wat de stad populair maakt. Wij van Hubbs zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning in Leiden verhuren aan expats.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Leiden? Bereken uw voordeel!

Benieuwd naar het rendement dat u met Hubbs kunt behalen? Bij ons betaalt u geen makelaars- en beheerkosten. Daarnaast garanderen we maandelijks de huur, zelfs bij leegstand.

Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Leiden op ons te nemen. Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw woning? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Leiden? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom mijn woning verhuren in Leiden met Hubbs?

  Door uw woning in Leiden te verhuren heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs huurt woningen in o.a. Schiedam, Almere, Delft, Gorinchem en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties. Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs bieden wij huurovereenkomsten aan voor uw woning met een minimale duur van 12 maanden, en deze kan ook voor onbepaalde tijd worden voortgezet. De exacte huurperiode wordt in de huurovereenkomst vastgelegd en is bespreekbaar. Als u kiest voor een huurcontract met een vastgestelde termijn, zal het contract geldig blijven tot de overeengekomen einddatum. Wanneer het huurcontract overgaat naar een onbepaalde tijd, geldt er een opzegtermijn zoals overeengekomen in de huurovereenkomst. Hubbs zorgt ervoor dat uw woning op de afgesproken datum wordt opgeleverd en in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze hebben gehuurd.

 • Woning verhuren in Leiden? Dit moet u weten!

  Leiden, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis. Hierdoor wordt deze stad steeds populairder onder expats. Ook heeft de stad een gunstige ligging ten opzichte van Den Haag en Amsterdam. De combinatie van de rijke historie en de gunstige ligging van de stad, maakt Leiden een aantrekkelijke stad om een huurwoning aan te bieden. Voordat u uw woning kunt verhuren in Leiden, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning of appartement in Leiden kunt u opvragen bij de Gemeente Leiden.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw woning in Leiden zorgeloos te verhuren en een gegarandeerd rendement te behalen? Dan is Hubbs de perfecte keuze voor u. Wanneer u ervoor kiest om uw woning aan Hubbs toe te vertrouwen, hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaarskosten en beheerkosten. Bovendien bieden wij u een maandelijkse huurgarantie, zelfs als uw woning tijdelijk leegstaat. Daarnaast nemen wij het volledige financiële en technische beheer van uw woning in Leiden op ons. Kortom, wij staan voor u klaar om alle aspecten van de verhuur van uw woning in Leiden moeiteloos te regelen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Leiden en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company