Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Schiedam?

woning-verhuren-schiedam

Woning verhuren in Schiedam? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Gaat u tijdelijk in het buitenland werken en wilt u uw woning in Schiedam niet verkopen? Of heeft u een tweede woning in uw bezit? Met Hubbs als uw partner vindt u gegarandeerd een betrouwbare huurder. Wanneer u uw woning verhuurt met Hubbs, wordt u volledig ontzorgt binnen het verhuurproces. U hoeft zich geen zorgen te maken over een huurder die niet of te laat betaalt. Door ons ruime netwerk aan opdrachtgevers, hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Lees verder om meer te ontdekken over het verhuren van uw woning in Schiedam.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Schiedam

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Schiedam? Hubbs staat voor u klaar. 

Uw woning verhuren aan expats kan een slimme zet zijn als u een woning heeft geërfd of als u gaat samenwonen en uw eigen woning nog tijdelijk wil aanhouden. Schiedam wordt tenslotte steeds populairder onder expats, dit door het oude centrum en de gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam en Den Haag. Wij huren uw woning en bieden deze aan binnen ons ruime netwerk. Hubbs selecteert de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Ook wordt uw woning maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. 

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Schiedam? Bereken uw voordeel!

Overweegt u om uw woning in Schiedam te verhuren via Hubbs,  dan brengt dit diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats garanderen wij u de maandelijkse huurinkomsten, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over een huurder die niet tijdig betaalt. 

Benieuwd naar het rendement? Bij Hubbs betaald u geen makelaars- en beheerkosten. Gebruik onze tool om direct uw voordelen te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Schiedam? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Schiedam? Dit moet u weten!

  Schiedam, gelegen in de provincie Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis. Hierdoor wordt deze stad steeds populairder onder expats. Ook heeft de stad een gunstige ligging ten opzichte van Rotterdam en Den Haag. De combinatie van de rijke historie en de gunstige ligging van de stad, maakt Schiedam een aantrekkelijke stad om een huurwoning aan te bieden. Voordat u uw woning kunt verhuren in Schiedam, zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning of appartement in Schiedam kunt u opvragen bij de Gemeente Schiedam.

 • Waarom mijn woning verhuren in Schiedam met Hubbs?

  Door uw woning in Schiedam te verhuren, heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Hubbs huurt woningen in o.a. Den Bosch, Breda, Gorinchem, Eindhoven en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties. Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs bieden wij huurovereenkomsten aan voor uw woning met een minimale duur van 12 maanden, en deze kan ook voor onbepaalde tijd worden voortgezet. De exacte huurperiode wordt in de huurovereenkomst vastgelegd en is bespreekbaar. Als u kiest voor een huurcontract met een vastgestelde termijn, zal het contract geldig blijven tot de overeengekomen einddatum. Wanneer het huurcontract overgaat naar een onbepaalde tijd, geldt er een opzegtermijn zoals overeengekomen in de huurovereenkomst. Hubbs zorgt ervoor dat uw woning op de afgesproken datum wordt opgeleverd en in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze hebben gehuurd.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw woning in Schiedam zorgeloos te verhuren en een gegarandeerd rendement te behalen? Dan is Hubbs de perfecte keuze voor u. Wanneer u ervoor kiest om uw woning aan Hubbs toe te vertrouwen, hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaarskosten en beheerkosten. Bovendien bieden wij u een maandelijkse huurgarantie, zelfs als uw woning tijdelijk leegstaat. Daarnaast nemen wij het volledige financiële en technische beheer van uw woning in Schiedam op ons. Kortom, wij staan voor u klaar om alle aspecten van de verhuur van uw woning in Schiedam moeiteloos te regelen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Schiedam en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • Handige links & bronnen:

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company