Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Tilburg?

tilburg

Woning verhuren in Tilburg? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u uw woning in Tilburg te verhuren en bent u benieuwd naar de voordelen? Hubbs staat klaar om u te helpen! Het verhuren van uw appartement of woning in Tilburg kan financieel aantrekkelijk zijn, en met de expertise van Hubbs kunt u het maximale rendement behalen. Daarnaast onderscheidt Hubbs zich van de standaard makelaar, door niet alleen te bemiddelen, maar door de woning echt van u te huren. Verschillende zaken omtrent de woning verhuur worden hiermee makkelijker gemaakt. We vertellen u hier alles wat u moet weten over het verhuren van een woning in Tilburg en de voordelen die Hubbs kan bieden.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Tilburg

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Tilburg? Hubbs staat voor u klaar. 

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat in Tilburg, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning aan expats? Wij van Hubbs zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Tilburg? Bereken uw voordeel!

Verhuurt u uw woning in Tilburg via Hubbs, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo garanderen wij allereerst de maandelijkse huur. Zo hoeft u nooit over leegstand in te zitten of over een huurder die niet op het gewenste moment de huur wilt betalen. Daar komt bij dat u geen makelaars- en beheerkosten hoeft te betalen. En tot slot profiteert u bij Hubbs van een hoger en vast rendement. Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Tilburg? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Tilburg? Dit moet u weten!

  Bij het verhuren van een woning zijn er diverse regels waar u rekening mee dient te houden. Het ingewikkelde is dat deze regelgeving per gemeente of stad verschilt. Wilt u uw woning in Tilburg verhuren? Hubbs is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw verhuurproces volledig in overeenstemming is met de lokale vereisten. Dit omvat zaken als het verkrijgen van de juiste vergunningen, het opstellen van waterdichte huurovereenkomsten en het zorgen voor een soepele huurders selectie. Zo weet u zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien.

  Wilt u meer weten over verhuur in Tilburg? Lees dan verder op de gemeentewebsite over de nodige vergunning bij verhuur in gemeente Tilburg.

 • Waarom mijn woning verhuren in Tilburg met Hubbs?

  Als u overweegt uw woning in Tilburg te verhuren, neem dan contact met ons op. Wij zijn er om u te begeleiden bij elke stap van het verhuurproces en om ervoor te zorgen dat u het maximale voordeel behaalt uit uw vastgoedinvestering in Tilburg. Met onze lokale kennis en expertise kunt u met vertrouwen uw woning verhuren aan expats en andere huurders in deze bruisende stad. In 7 overzichtelijke stappen zorgen we ervoor dat alles is geregeld voor verhuur van de woning. Dit begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid al uw vragen beantwoorden. Heeft u wat meer haast bij het verhuren van uw appartement of huis in Tilburg? Dan kunnen we het kennismakingsgesprek ook direct combineren met de woningopname.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Tilburg is een van de steden waar Hubbs actief is. Hubbs is actief in een uitgebreid gebied, dat verder reikt dan alleen Almere. Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Delft, Utrecht, Den Haag en nog veel meer. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Bij Hubbs bieden wij huurovereenkomsten aan voor uw woning met een minimale duur van 12 maanden, en deze kan ook voor onbepaalde tijd worden voortgezet. De exacte huurperiode wordt in de huurovereenkomst vastgelegd en is bespreekbaar. Als u kiest voor een huurcontract met een vastgestelde termijn, zal het contract geldig blijven tot de overeengekomen einddatum. Wanneer het huurcontract overgaat naar een onbepaalde tijd, geldt er een opzegtermijn zoals overeengekomen in de huurovereenkomst. Hubbs zorgt ervoor dat uw woning op de afgesproken datum wordt opgeleverd en in de staat wordt teruggebracht zoals wij deze hebben gehuurd.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw woning in Tilburg zorgeloos te verhuren en een gegarandeerd rendement te behalen? Dan is Hubbs de perfecte keuze voor u. Wanneer u ervoor kiest om uw woning aan Hubbs toe te vertrouwen, hoeft u zich geen zorgen te maken over makelaarskosten en beheerkosten. Bovendien bieden wij u een maandelijkse huurgarantie, zelfs als uw woning tijdelijk leegstaat. Daarnaast nemen wij het volledige financiële en technische beheer van uw woning in Tilburg op ons. Kortom, wij staan voor u klaar om alle aspecten van de verhuur van uw woning in Tilburg moeiteloos te regelen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Tilburg en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company