Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Utrecht?

Woning verhuren Utrecht

Woning verhuren in Utrecht? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Bent u van plan tijdelijk te vertrekken naar het buitenland, maar beschik u hier in Utrecht nog over een mooie woning die u liever niet wil verkopen? Of heeft u een tweede huis tot uw beschikking die u graag zou willen verhuren? Wij van Hubbs kunnen u helpen bij het verhuren van uw woning in Utrecht. Het gehele verhuurproces roept vaak veel vragen op, waardoor veel mensen niet goed weten waar ze moeten beginnen. Wij helpen hierbij door alles van A tot Z te regelen voor de verhuur van uw woning in Utrecht. In tegenstelling tot de traditionele verhuurmakelaar die alleen bemiddeld bij het verhuren van een huis, huren wij de woning daadwerkelijk van u. Dit maakt een groot verschil en brengt diverse voordelen met zich mee.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Utrecht

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Utrecht. Hubbs staat voor u klaar.

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat in Utrecht, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning aan expats? Wij van Hubbs zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Utrecht? Bereken uw voordeel!

Wanneer u uw woning in Utrecht verhuurt via Hubbs, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zo profiteert u bij Hubbs van een hoger en vast rendement. Daarnaast garanderen wij maandelijks de huur, waardoor u nooit hoeft te vrezen voor leegstand of een huurder die niet op tijd betaalt. Bovendien hoeft u bij Hubbs geen makelaars- en beheerkosten te betalen. Benieuwd naar het voordeel dat verhuur via Hubbs u zal opleveren? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren aan expats in Utrecht? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Woning verhuren in Utrecht? Dit moet u weten!

  Hubbs is voor iedereen die zijn woning zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Waarom mijn woning in Utrecht verhuren met Hubbs?

  Hubbs is voor iedereen die zijn woning zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Utrecht is een van de populaire steden waar Hubbs appartementen en woningen verhuurt. Echter verhuren wij ook woningen in de rest van Zuid-Holland (waaronder Rotterdam), in Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  regio-map

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wilt u uw woning in Utrecht zorgeloos verhuren voor een hoger en vast rendement? Dan is Hubbs de juiste partij. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Wanneer u de woning aan Hubbs verhuurt, betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten, bent u verzekerd van maandelijkse huur (ook bij leegstand) en zorgen wij voor het financiële- en technische beheer. Wij nemen kortom alle zorgen omtrent de verhuur van uw woning uit handen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Utrecht en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company