Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren in Zaandstad?

woning zaanstad

Woning verhuren in Zaanstad? Hubbs huurt uw woning en garandeert de maandelijkse huur.

Overweegt u om tijdelijk naar het buitenland te gaan, maar wilt u uw woning of appartement hier in Zaanstad liever niet verkopen? Wat uw specifieke situatie ook is, bij Hubbs vinden wij een passende oplossing. Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Zaanstad op ons te nemen. In tegenstelling tot gewone makelaars, die alleen bemiddelen bij de verhuur van een woning, huren wij daadwerkelijk uw woning. Dit biedt aanzienlijke voordelen, zoals gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten en professioneel beheer. Lees verder om meer te ontdekken over het verhuren van uw woning in Zaanstad.

Informatiegesprek aanvragen

De voordelen van Hubbs
op een rijtje…

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren in Zaanstad

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger & vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam

Zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Zaanstad? Hubbs staat voor u klaar. 

Zaanstad wordt steeds populairder onder expats en dat biedt kansen als u op het punt staat om uw huis te verhuren. Zaanstad wordt namelijk steeds populairder door haar gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam. Expats zijn over het algemeen vaak op zoek naar een tijdelijke woonruimte. Hubbs screent en selecteert de toekomstige expats die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos uw woning verhuren aan expats.

Meer over onze werkwijze

Woning verhuren in Zaanstad? Bereken uw voordeel!

Benieuwd naar het rendement dat u met Hubbs kan behalen? Bij ons betaalt u geen makelaars- en beheerkosten. Daarnaast garanderen we maandelijks de huur, zelfs als uw woning 1 maand leeg staat. Bij Hubbs nemen wij uw zorgen weg door het volledige huurproces van uw woning in Zaanstad op ons te nemen.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw woning? Gebruik onze tool om direct uw voordeel te berekenen.

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Daan Visker

Liever persoonlijk contact?

Bel Daan op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Het verhuren van uw woning in Zaanstad aan Hubbs brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u een hoger en vast rendement. Dit omdat u bij Hubbs geen beheerkosten en makelaarskosten betaalt. Ook is er geen risico op leegstand door onze expertise en jaren van ervaring zijn onze makelaars in staat om op zeer korte termijn een nieuwe huurder te vinden voor uw woning. Het beheer van uw woning nemen wij ook op ons, zodat u volledig wordt ontzorgd. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaar

9.3

Reviews

776

Woningen

Veelgestelde vragen

 • Waarom uw woning in Zaanstad verhuren met Hubbs?

  Door uw woning te verhuren in Zaanstad, heeft u maandelijks extra inkomsten en hoeft u uw woning niet te verkopen als u tijdelijk in het buitenland gaat wonen. Daarnaast ontvangt u bij Hubbs een hoger rendement dan bij traditionele makelaars. Dit omdat u bij Hubbs geen makelaarskosten en beheerskosten betaalt. Ook voeren wij periodieke controles uit en zullen we indien nodig (klein) onderhoud uitvoeren.

 • In welke regio's huurt Hubbs onder andere woningen?

  Zaanstad is één van de steden waar Hubbs woningen en appartementen huurt. Hubbs is actief in een uitgebreid gebied, dat verder reikt dan alleen Zaanstad. Hubbs biedt verhuurmogelijkheden in diverse steden en regio’s in Nederland, waaronder Amsterdam, Almere, Rotterdam, Tilburg en nog veel meer.Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland.

  regio-map

 • Woning verhuren in Zaanstad, dit moet u weten:

  Zaanstad is een gemeente gelegen in Noord-Holland. Deze gemeente is ontstaan door het samenvoegen van meerdere kleine gemeenten. Dit zijn de gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Zaanstad staat onder andere bekend om de Zaanse Schans en het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Ook heeft de gemeente Zaanstad een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Purmerend. Dit maakt Zaanstad een aantrekkelijke gemeente om een woning in te verhuren. Voordat u uw woning kunt verhuren in Zaanstad zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. De voorwaarden voor het tijdelijk verhuren van uw woning in Zaanstad kunt u opvragen bij de Gemeente Zaanstad.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Ben je benieuwd naar klanten die je voorgingen en hun beoordeling van de samenwerking met Hubbs en onze diensten? Via Feedback Company hebben wij al diverse reviews mogen ontvangen van verhuurders die u voorgingen. Feedback Company is een onafhankelijk feedback platform waar al deze ervaringen zijn terug te lezen.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wilt u uw woning in Zaanstad zorgeloos verhuren voor een hoger en vast rendement? Dan is Hubbs de juiste partij. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Wanneer u de woning aan Hubbs verhuurt, betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten, bent u verzekerd van maandelijkse huur (ook bij leegstand) en zorgen wij voor het financiële- en technische beheer. Wij nemen kortom alle zorgen omtrent de verhuur van uw woning uit handen.

  Met Hubbs aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw woning verhuren in Zaanstad en genieten van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 • Handige links & bronnen

De laatste updates van Hubbs...

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company