Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Certificeringen & brancheverenigingen

Certificaten Hubbs

De certificaten van Hubbs op een rijtje…

No description

Onze garanties

  • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd
  • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
  • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos verhuren

  • Betrouwbare huurder 
  • Professioneel beheer & maandelijkse controles 
  • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger & vast rendement

  • Geen makelaarskosten
  • Geen beheerkosten
  • Geen risico op leegstand

InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt. Het logo van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Een InstallQ-keurmerk geaccrediteerd’ installateur, adviseur of installatiebedrijf is op zijn of haar vakgebied gecontroleerd op bepaalde vakbekwaamheidseisen. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn. Door deze accreditatie kan Hubbs al haar monteurs intern een proeve van bekwaamheid afnemen, zodat zij aan de wettelijke bepalingen voldoen.

BRL 6000 installQ

BRL K25000

Om het aantal ongelukken door koolmonoxide terug te dringen, mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties alleen nog worden uitgevoerd door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn. Kiwa heeft daarvoor een beoordelingsrichtlijn BRL K25000 ‘Certificering preventie koolmonoxide’ ontwikkeld.

Hubbs heeft naar aanleiding van de initiële audit, per 8 november 2023 officieel
het Kiwa Procescertificaat BRL K25000 behaald.

KIWA BR

CO-vrij 

Alleen bedrijven met een CO-vrij certificaat mogen aan een gasverbrandingsinstallatie werken. Vanaf 1 april 2023 bent u verplicht om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel, geiser, gashaard of gaskachel. Zelf klussen aan deze apparaten is strafbaar. In het register gasverbrandingsinstallaties staan alle CO-vrij gecertificeerde installatiebedrijven.

CO vrij

VBO-makelaar

De VBO-leden zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst op hun vakkennis. Zij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, hun dienstverlening wordt gewaarborgd door de VBO Beroeps- en Gedragscode. Zij zijn gecertificeerd volgens het ISO 17024 persoonscertificaat van DNV.
VBO makelaar

SNF keurmerk

Hubbs is SNF gecertificeerd. De afkorting SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF-keurmerk toont u aan bij gemeenten, woningcorporaties, opdrachtgevers, werknemers en omwonenden van de huisvestingslocaties dat deze voldoen aan de gestelde normen.

SNF certificaat

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company