Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

almere noorderplassen

Wat Hubbs voor u kunt betekenen?

Hubbs heeft een ander concept dan de traditionele makelaar op het gebied van verhuur. Wij huren uw woning, garanderen de maandelijkse huur en zorgen voor het volledige beheer. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Informatiegesprek aanvragen

 • Een hoog en vast rendement
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Meerjarige huurcontracten
 • Geen omkijken naar financieel of technisch beheer
 • Betrouwbare bewoners uit ons netwerk

 

Investeren in vastgoed;
iets voor u?

Investeren in vastgoed of ook wel in stenen genoemd blijkt door de jaren heen een redelijk veilige belegging. Woningen worden door de jaren heen alleen maar meer waard. Maar bij het kopen en verhuren van een woning, komen veel zaken kijken waar u als belegger wellicht weinig tijd voor heeft of kennis van heeft.

Hubbs ziet de mogelijkheden en heeft inmiddels jarenlange ervaring in deze dynamische branche. Door vraag en aanbod goed op elkaar af stemmen, duidelijke communicatie en een unieke aanpak, kunt u op een veilige en vertrouwde manier een uitstekend rendement behalen op uw vermogen. Wellicht biedt investeren in vastgoed voor u interessante mogelijkheden.

Bereken uw rendement!

 • Geen makelaarskosten en geen beheerkosten
 • Wij garanderen maandelijks de huur
 • Een hoger & vast rendement
Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand).

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Beperk uw risicofactoren met beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed? Als belegger wilt u de financiële risico’s tot een minimum beperken. Hubbs denkt graag met u mee bij eventuele risicofactoren, zoals;

 • Vooraf informeren wij u goed over de staat van de woning en wat er voor nodig is om de woning verhuurklaar te maken. Levert bijvoorbeeld een extra investering om de woning op te knappen genoeg meerwaarde en rendement op?
 • Hubbs realiseert een totaalaanbod door de woning gemeubileerd en/of gestoffeerd te verhuren; dit maakt het verhuren van de woning aantrekkelijker.
 • Hubbs voorziet in aanvullende faciliteiten, denk hierbij aan onderhoudsdiensten zoals schoonmaak of onderhoud.
 • Hubbs voorkomt leegstand en huurachterstand. Wij kunnen (particulieren) vastgoedbeleggers te allen tijde de maandelijkse huur garanderen, doordat we beschikken over een ruim netwerk.
 • Financieel en technisch beheer wordt gedaan door Hubbs, zonder extra kosten!

Meer over onze werkwijze

Investeren in vastgoed

Veelgestelde vragen

 • Waarom investeren in vastgoed?

  Wanneer u investeert in vastgoed, dan investeert u in iets tastbaars. Investeren in vastgoed of ook wel ‘in stenen’ genoemd, blijkt door de jaren heen een redelijk veilige belegging. Vastgoed is in de afgelopen jaar steeds meer waard geworden en verwacht wordt dat dit de komende jaren nog aan zal houden. Een vastgoedinvestering heeft dus relatief weinig risico. Naast de waarde van het pand ontvangt u van ons maandelijks gegarandeerde huuropbrengsten.

 • Wat voor soort woning is geschikt voor een belegging?

  De locatie en indeling van de woning zijn bepalend voor de hoogte van het rendement. Evenals aan welke doelgroep u de woning wilt verhuren of type woning denk aan een ruime eengezinswoning, hoekwoning of appartement. Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met Hubbs, hebben wij de expertise en middelen om de woning in goede verhuurbare staat (terug) te brengen. Onze voorkeur gaat uit naar woningen voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en verdere inrichting zijn niet noodzakelijk.

 • Hoe behaal ik het hoogst mogelijk rendement en haal ik het maximale uit mijn belegging?

  Dit is een combinatie van meerdere factoren, waaronder uiteraard een goede aankoop. De ligging moet goed zijn alsmede de staat van de woning. Wij huren uw woning en garanderen altijd de huuropbrengst, zelfs bij leegstand. Onze specialisten fungeren als makelaar, beheerder, huurder en adviseur. Wij lichten graag toe op welke manier wij u ondersteunen en hoe u een maximaal rendement realiseert.

 • Ik heb een investeringspand/woning die ik wil verhuren. Hoe nu verder?

  Graag komen wij langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en informeren wij u over onze werkwijze. Het is uiteraard ook mogelijk om de kennismakingsafspraak direct met een woningopname te combineren.

  Tijdens de woningopname op locatie noteren wij zoveel mogelijk informatie over de woning. Denk aan het aantal kamers, de indeling en de bouwkundige staat van uw woning. Aan de hand van uw wensen en de eigenschappen van de woning wordt er een huurvoorstel opgemaakt.

 • Wat is investeren in vastgoed?

  Vastgoedinvesteringen kunnen een aantrekkelijke manier zijn om rendement te behalen, maar het vergt wel de nodige kennis en ervaring om succesvol te zijn in deze sector. Het investeren in vastgoed betekent dat u geld investeert in onroerend goed, zoals kantoorpanden, winkels, bedrijven of natuurlijk woningen en appartementen.

  U investeert op deze manier in iets tastbaars, dit wordt dan ook wel een investering ‘in stenen’ genoemd. Rendement kan vervolgens op twee manieren behaald worden. Enerzijds door het genereren van huurinkomsten en anderzijds door waardestijging van het vastgoed. 

 • Wat is het WWS-stelsel voor verhuur van woningen?

  De verhuurprijzen in Nederland worden bepaald aan de hand van het woningwaarderingsstelsel (WWS) of terwijl het ‘puntensysteem’. Het aantal punten wordt gebaseerd op diverse criteria, waaronder de ligging, oppervlakte en WOZ-waarde. Het totale aantal punten bepaalt de maximale huurprijs die de verhuurder mag vragen, waardoor huurders worden beschermd tegen hoge huurprijzen. Naast het woningwaarderingsstelsel heeft de schaarste aan beschikbare woningen en stijgende prijzen bij nieuwbouw ook invloed op de huurprijzen. Lees er hier meer over.

  Hubbs verhuurt voor korte termijn aan de zakelijke markt voor de huisvesting van expats en buitenlandse medewerkers. Ondanks de nieuwe regulering van het WWS-stelsel, zien wij vele mogelijkheden. Neem contact op met ons en ontdek de voordelen van het verhuren van je woning via Hubbs. Bij Hubbs garanderen we een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u uw woning zelf verhuurt. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijk leegstand. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid meer vertellen over onze werkwijze.

  Zelf uw huurprijs berekenen? Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data.

 • Wat houdt beleggen met overwaarde in?

  Overwaarde ontstaat wanneer de waarde van de woning hoger is dan de resterende hypotheekschuld. Heeft u overwaarde op uw huidige woning, dan kunt u er vervolgens voor kiezen om het geld dat beschikbaar is gekomen, te investeren in vastgoed. Dit wordt beleggen met overwaarde genoemd. Door te beleggen met overwaarde kan men proberen extra rendement te behalen op het geïnvesteerde bedrag.

  Dit kan bijvoorbeeld door het aankopen van vastgoed zoals het kopen van een tweede woning voor verhuur, beleggingsfondsen of andere investeringen. Het is belangrijk om bij beleggen met overwaarde wel rekening te houden met de mogelijke risico’s en het feit dat het huis als onderpand fungeert voor de hypotheekschuld.

 • Voor- en nadelen van investeren in vastgoed?

  Het investeren in vastgoed kan zowel voor- als nadelen met zich meebrengen. Het is belangrijk van beide kanten op de hoogte te zijn voordat u besluit te investeren in vastgoed.

  Voordelen van een investering in vastgoed

  Allereerst geeft het investeren in vastgoed de mogelijkheid tot een stabiele inkomstenstroom door de huurinkomsten. Daarbij komt de mogelijke vermogensopbouw door de waardestijging van vastgoed. Ook kan een investering in vastgoed bijdragen aan de verbreding van uw beleggingsportefeuille, omdat vastgoed een ander risico en rendementsprofiel heeft dan bijvoorbeeld aandelen en obligaties. Fiscale voordelen zijn ook een pluspunt, zoals de hypotheekrenteaftrek en de mogelijkheid om kosten af te trekken van de belastingen. 

  Nadelen van een investering in vastgoed

  Het is belangrijk om te onthouden dat vastgoedinvesteringen ook nadelen met zich mee kunnen brengen. Zo zijn de investeringskosten aan het begin en de doorlooptijd om het rendement te behalen relatief hoog in vergelijking met andere beleggingsvormen. Daarnaast is er altijd kans op leegstand of wanbetaling van huurders. Tot slot is er ook een kans op waardedaling van vastgoed bij economische tegenwind, veranderde marktomstandigheden of vanwege onverwachte reparaties of onderhoud. Veel van deze risico’s kunnen echter weggenomen worden door met ons samen te werken. 

 • Hoe kunt u beleggen met Hubbs?

  Besluit u om te beleggen in vastgoed door uw woning of huis te verhuren, dan kunnen wij van Hubbs u helpen bij het gehele verhuurproces. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? In een aantal overzichtelijke stappen vertellen we u alles over onze aanpak:

  Stap 1) Vrijblijvende kennismaking voor eventuele vragen en verdere toelichting van onze werkwijze

  Stap 2) Woningopname, welke eventueel met de kennismaking gecombineerd kan worden

  Stap 3) Huurvoorstel en heldere afspraken gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van uw woning

  Stap 4) Na akkoord op het voorstel, ontvangt u de huurovereenkomst

  Stap 5) Betaling huur en borg is bij Hubbs altijd gegarandeerd op de afgesproken datum

  Stap 6) Na het tekenen en de eerste betaling vindt de sleuteloverdracht plaats

  Stap 7) Tot slot het doorlopende beheer en uitgevoerde maandelijkse controle

  U kunt bij ons volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Vul ons contactformulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen om een vrijblijvende kennismaking in te plannen!

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company