Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Woning verhuren?

Woning verhuren

Woning verhuren? Hubbs huurt uw woning en garandeert te allen tijde de maandelijkse huur.

U wilt uw woning verhuren? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent of omdat uw woning binnenkort leeg komt te staan. Heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning? Er zijn veel goede redenen om uw woning te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuren
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos uw woning verhuren

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en maandelijkse controles 
 • Tijdelijke huurcontracten
No description

Hoger en vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
regio-map

Uw woning verhuren? Wij huren uw woning, garanderen u maandelijkse huurinkomsten en verzorgen kosteloos het volledige beheer.

Uw huis is een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft en dat begrijpen we bij Hubbs goed. We vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van uw woning. Lees hier meer over de ervaringen van onze verhuurders en hoe zij de samenwerking met Hubbs ervaren. Daarnaast kunt u ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid al uw vragen beantwoorden. Zo kunt u uw huis zorgeloos verhuren!

Meer over onze werkwijze

 

Woning verhuren? Bereken uw voordeel!

Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijke leegstand.

Zo profiteert u van een hoger rendement en kunt u uw huis zorgeloos verhuren. Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw huis? Bereken uw voordeel!

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand)

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Lees alle reviews van verhuurders die u voorgingen.

Zorgeloos uw woning verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van uw woning. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaren

9.3

Reviews

776

Woningen

Volledig beheer & periodieke controles. Geen verrassingen en flexibele opzegmogelijkheden!

Binnenkort uw woning verhuren? Gaat u voor langere tijd naar het buitenland of heeft u geen tijd om zelf uw woning te verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Binnen ons ruime netwerk vinden we altijd een passende huurder voor uw woning. De huurders binnen ons netwerk zijn eerst gescreend en worden geselecteerd op basis van strikte voorwaarden. Hierdoor weten we zeker dat de huurder betrouwbaar is en kunt u met een gerust hart uw huis verhuren. Hubbs controleert maandelijks uw woning en wanneer nodig wordt klein onderhoud kosteloos voor u uitgevoerd.

 

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning verhuren aan Hubbs?

  Hubbs is er voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij huren de woningen van zowel beleggers als particulieren. Hierbij verzekeren wij maandelijks de huur, zelfs bij leegstand. Hierdoor profiteert u van een hoger rendement en kunt u zorgeloos uw huis verhuren. 

  Wij zorgen tevens voor het financiële- en technische beheer. Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en de afspraken voor beide partijen helder zijn, leggen wij na goedkeuring van het huurvoorstel alle gemaakte afspraken vast in de huurovereenkomst. Zo worden hierin onder andere de looptijd van het contract, de huurprijs, de opzegtermijn en het beheer tijdens het verhuren van uw woning, vastgelegd. Zo laten we de verhuur van uw huis zo soepel mogelijk verlopen. 

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst. Bij een huurcontract voor bepaalde tijd loopt het contract tot aan de afgesproken datum. Wanneer de huurovereenkomst is overgegaan naar onbepaalde tijd, hanteren wij een opzegtermijn conform de huurovereenkomst. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw woning wordt opgeleverd op de afgesproken datum en weer in de staat wordt teruggebracht zoals wij de woning van u hebben gehuurd.

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Wij zijn actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad, en aan de linkerkant van Utrecht. Ons team staat klaar om een woningopname te regelen of een vrijblijvende kennismaking met u te plannen.

  Hubbs huurt woningen in o.a. AmsterdamGorinchemZaanstad, en nog veel meer. Bezoek onze regio pagina voor gedetailleerde informatie over beschikbare locaties.

  Hubbs is niet actief in Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Limburg en Zeeland

  regio-map
 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van eigen woning. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, zijn immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis!

  Wij vragen al onze verhuurders om een review achter te laten via Feedback Company, een onafhankelijk feedback platform.

  LEES HIER meer over de ervaringen van onze klanten die eerder al voor verhuur van eigen woning voor Hubbs hebben gekozen. Zij vertellen alles over de samenwerking en beoordelen onze diensten.

 • Huis verhuren: wat moet ik regelen?

  U wilt uw huis verhuren? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent. Of omdat uw woning leeg te koop staat. Er zijn veel goede redenen om uw woning te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Wat moet u regelen?

  Bepaal hoe u uw woning wilt verhuren
  U kunt uw gehele woning verhuren. Of een gedeelte (kamers). U kunt uw woning tijdelijk verhuren of voor onbepaalde tijd.

  Bekijk welke regels gelden voor de verhuur van uw woning
  De regels over woningverhuur vertellen u wat u wel en niet mag. Welke regels voor u gelden, hangt onder meer af van: gemeente, bepaalde of onbepaalde overeenkomst, belastingen en hypotheekaftrek.

  Wat moet u doen en waar moet u op letten bij de verhuur van uw woning? Woningverhuur kan gevolgen hebben voor uw belasting en hypotheekrenteaftrek. Zo hangt er het een en ander af van de manier waarop u uw huis verhuurt en is het raadzaam om van tevoren stil te staan bij de fiscale gevolgen als het gaat om het verhuren van uw huis. Lees meer hierover op: uw woning verhuren – zo werk het fiscaal!

  Controleer uw verzekering
  Als verhuurder bent u zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten- en in stand te houden. De opstal- en aansprakelijkheidsverzekering voor uw woning kan bij verhuur veranderen. In deze blog vertelt Hubbs u graag meer en staan we stil bij verzekeringen die u niet mag vergeten bij het verhuren van een woning.

  Heeft u vragen over verzekeringen? Hubbs werkt nauw samen met diverse partners die we met de grootste zorg voor u hebben geselecteerd. Op basis van uw situatie en wensen, gaan we graag in gesprek om te bepalen welke verzekeringen van toepassing zijn en hoe u dit direct kunt afsluiten.

  Vraag uw bank toestemming uw huis te verhuren
  Op welke manier u uw woning ook wilt verhuren, vraag eerst toestemming aan uw bank.

  Waarom toestemming en geen eigen woning hypotheek? Maar niet met een reguliere hypotheek. Daarvoor is toestemming nodig van de geldverstrekker en die zal je zeer waarschijnlijk niet krijgen. Omdat de bank dan ineens met een huurder zit die moeilijk weg te krijgen is vanwege huurbescherming. Daarnaast zijn in de hypotheekakte van een eigen woning hypotheek vaak clausules opgenomen die verhuur uitsluiten. Ook kan een huurder een obstakel vormen als het aankomt op een gedwongen verkoop.

  Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk om een woning te verhuren met een eigen woning hypotheek, maar daar valt de permanente verhuur van een tweede woning niet onder. Dus kan de verhuurhypotheek uitkomst bieden. Deze werkt anders dan de eigen woning hypotheek.

  Binnenkort uw huis verhuren? Bij ons kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Vul ons contactformulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een kennismaking in te plannen en alles te bespreken omtrent het verhuren van uw huis.

 • Wat is het WWS-stelsel voor verhuur van woningen?

  De verhuurprijzen in Nederland worden bepaald aan de hand van het woningwaarderingsstelsel (WWS) of terwijl het ‘puntensysteem’. Het aantal punten wordt gebaseerd op diverse criteria, waaronder de ligging, oppervlakte en WOZ-waarde. Het totale aantal punten bepaalt de maximale huurprijs die de verhuurder mag vragen, waardoor huurders worden beschermd tegen hoge huurprijzen. Naast het woningwaarderingsstelsel heeft de schaarste aan beschikbare woningen en stijgende prijzen bij nieuwbouw ook invloed op de huurprijzen. Lees er hier meer over.

  Benieuwd naar de huurprijs voor uw woning en hoe wij u volledig kunnen ontzorgen in het proces van woning verhuren? Bij Hubbs garanderen we een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar of wanneer u uw woning zelf verhuurt. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw woning. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijk leegstand. Daarnaast kunt u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid meer vertellen over onze werkwijze.

  Zelf uw huurprijs berekenen? Download hier gratis uw huurprijs indicatie op basis van data.

 • Voor- en nadelen van een woning verhuren

  De voordelen van een woning verhuren

  Het verhuren van een woning brengt veel voordelen met zich mee. Benieuwd wat het verhuren van een woning u kan bieden? Wij noemen de voordelen voor u op.

  • Profiteer van vaste inkomsten

  Zoals eerder benoemd, is een van de grote voordelen van het verhuren van een woning, dat u kan profiteren van een vaste inkomstenbron. De directe huurinkomsten zorgen maandelijks voor een passief inkomen. Kortom, een inkomen waar u zonder arbeid (of met minimale arbeid) van kan profiteren.

  • Voorkom leegstand

  Een ander groot voordeel van het verhuren van een woning is dat u hiermee leegstand voorkomt. En het voordeel hiervan? Allereerst biedt dit de mogelijkheid om iemand te helpen die op zoek is naar een woning en in de huidige tijd zijn veel mensen woningzoekende. Daarnaast heeft u, wanneer uw huis niet leeg staat, minder kans op inbraak en vandalisme. Ook gaat de woning minder snel achteruit doordat schoonmaak, tuinonderhoud en reguliere onderhoudswerkzaamheden worden bijgehouden. Kortom, profijt voor beide partijen. 

  • Minder risico

  Verder blijkt investeren in vastgoed een redelijk veilige belegging. Zo kunt u de financiële risico’s beperken, zeker wanneer u dit vergelijkt met beleggingen in crypto en aandelen. Mede hierdoor is het investeren in vastgoed ook voor ondernemers een populaire vorm van pensioen. 

  De nadelen van woning verhuur

  Zoals bij alles, kan er ook een keerzijde zitten aan het verhuren van een woning. We staan daarom ook stil bij de nadelen die gepaard gaan met woningverhuur zodat u tot een weloverwogen beslissing kunt komen. Uiteraard zijn wij van Hubbs ons hier bewust van en staan we dan ook voor u klaar wanneer u als verhuurder tegen een van onderstaande punten loopt. 

  • Lastige huurders

  Allereerst moet u het treffen met de huurder die in uw huis komt te wonen. U wilt dat hij of zij netjes met de woning en de voorzieningen omgaat, dat de huur op tijd betaald wordt en vooral ook dat de betreffende huurder niet voor overlast in de buurt zorgt. Het vinden van een betrouwbare huurder is daarom erg belangrijk. Maar in hoeverre heeft u hier invloed op? Bij Hubbs verhuren we enkel aan vaste opdrachtgevers, waardoor de betrouwbaarheid van huurders gegarandeerd wordt. Onze opdrachtgevers worden vooraf grondig gescreend om in aanmerking te komen voor de huur van een woning of appartement en dienen aan strikte voorwaarden te voldoen. 

  • Kosten voor het kopen van een huis

  Wanneer u besluit om een woning te verhuren, komen hier eerst vooral veel kosten bij kijken. Denk hierbij aan extra kosten die gepaard gaan met het kopen van een huis, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en eventuele taxatie- en bemiddelingskosten. Deze kosten verdient u niet direct terug. Het verhuren van een huis is dan ook een investering op de lange termijn. 

  • Onvoorziene onderhoudskosten

  Naast de kosten die komen kijken bij het kopen van een huis, dient u ook rekening te houden met (onvoorziene) onderhoudskosten. Zo zijn de kosten voor groot onderhoud voor rekening van de verhuurder. Hierbij kan gedacht worden aan buitenschilderwerk en een nieuwe cv-ketel. Het is dan ook verstandig hier maandelijks een bedrag voor te reserveren, zodat dit geen grote problemen oplevert. De huurder is juist verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, zoals het onderhouden van de tuin, schoonhouden van de woning en het schilderwerk binnen. 

  • Regelgeving

  Wanneer u besluit om uw woning te verhuren, krijgt u te maken met diverse regels. Dit roept vaak veel vragen op. Daar komt bij dat de regelgeving voortdurend verandert. Het is dan ook begrijpelijk als u niet goed weet waar u moet beginnen. Zo is bijvoorbeeld aangekondigd dat huurwoningen in het middenhuursegment gereguleerd zullen worden. De overheid probeert de kosten van huurwoningen op deze manier onder controle te houden en als verhuurder bent u hierdoor verplicht om u aan de maximale huurprijzen te houden. Ook is er in sommige gemeenten een zelfbewoningsplicht ingesteld. Hiermee proberen ze te stimuleren dat huizen niet verhuurd worden, maar mensen er zelf gaan wonen. Nog een manier om de zogenoemde huisjesmelkers tegen te gaan, is de hogere belastingdruk. Vanaf 2023 wordt het verhuren van een woning namelijk zwaarder belast bij de vermogensbelasting in box 3

  • Verzekering

  Wanneer u als eigenaar uw woning verhuurt voor een korte of langere periode, kan het voorkomen dat er in die periode schade ontstaat aan uw woning. Om uw woning zorgeloos te verhuren is het fijn wanneer risico’s voor onverwachte kosten zoveel mogelijk worden afgedekt. Waar liggen de verantwoordelijkheden als verhuurder? Hoe stelt u de huurder op de hoogte? Welke verzekeringen zijn er voor verhuur? In deze blog vertelt Hubbs u graag meer en staan we stil bij verzekeringen die u niet mag vergeten bij het verhuren van een woning.

  Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, maar laat al zien met hoeveel onderdelen u rekening dient te houden. Wij van Hubbs helpen u hier graag bij en zorgen ervoor dat het gehele verhuurproces zo soepel mogelijk verloopt. 

 • Waarom zou ik mijn woning niet verhuren aan Hubbs?

  Ons concept is mogelijk niet geschikt als u zelf de huurder wilt selecteren. Bij Hubbs fungeren wij namelijk als uw huurder en bieden wij uw woning aan binnen ons uitgebreide netwerk. Denk aan organisaties die huisvesting zoeken voor buitenlandse medewerkers of expats. Wij hanteren een strikt beleid binnen ons netwerk om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

 • Handige links & bronnen

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company