Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company

Woning verhuren?

Woning verhuren

Woning verhuren? Hubbs huurt uw woning en garandeert te allen tijde de maandelijkse huur.

U wilt uw woning verhuren? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent of omdat uw woning binnenkort leeg komt te staan. Heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw woning? Er zijn veel goede redenen om uw woning te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

No description

Onze garanties

 • Binnen 7 dagen uw woning verhuren
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Duidelijke afspraken vooraf vastgelegd
No description

Zorgeloos uw woning verhuren

 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en maandelijkse controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description

Hoger en vast rendement

 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
regio-map

Uw woning verhuren? Wij huren uw woning, garanderen u maandelijkse huurinkomsten en verzorgen kosteloos het volledige beheer.

Uw huis is een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft en dat begrijpen we bij Hubbs goed. We vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van uw woning. Lees hier daarom meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking met Hubbs ervaren. Daarnaast kunt u ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, waarin we uitgebreid al uw vragen beantwoorden. Zo kunt u uw huis zorgeloos verhuren!

Meer over onze werkwijze

 

Woning verhuren? Bereken uw voordeel!

Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten. Bij Hubbs garanderen we altijd de maandelijkse huur, zelfs bij tijdelijke leegstand.

Zo profiteert u van een hoger rendement en kunt u uw huis zorgeloos verhuren. Voor het verhuren van uw huis betaalt u bij ons geen makelaarskosten en beheerkosten.

Benieuwd naar de geschatte huurwaarde voor het verhuren van uw huis? Bereken uw voordeel!

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:
icon information
In tegenstelling tot een traditionele verhuurmakelaar, betaalt u bij Hubbs geen makelaarskosten (gemiddeld één maand huur) en geen beheerkosten (gemiddeld bij een makelaar 5%). Hubbs garandeert maandelijkse huur, ook bij leegstand (gemiddeld 1 maand)

Elif Dogan

Liever persoonlijk contact?

Bel Elif op 085-1303871

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze verhuurders. Benieuwd naar de reviews? Lees alle reviews van verhuurders die u voorgingen en hun huis via Hubbs verhuren! 

Zorgeloos uw woning verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van uw woning. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Investeren in vastgoed
9.4

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer
dan 500+ verhuurders

10+

Jaren

9.4

Reviews

776

Woningen

Volledig beheer & periodieke controles. Geen verrassingen en flexibele opzegmogelijkheden!

Binnenkort uw woning verhuren? Gaat u voor langere tijd naar het buitenland of heeft u geen tijd om zelf uw woning te verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Binnen ons ruime netwerk vinden we altijd een passende huurder voor uw woning. De huurders binnen ons netwerk zijn eerst gescreend en worden geselecteerd op basis van strikte voorwaarden. Hierdoor weten we zeker dat de huurder betrouwbaar is en kunt u met een gerust hart uw huis verhuren. Hubbs controleert maandelijks uw woning en wanneer nodig wordt klein onderhoud kosteloos voor u uitgevoerd.

 

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning verhuren aan Hubbs?

  Hubbs is er voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij huren de woningen van zowel beleggers als particulieren. Hierbij verzekeren wij maandelijks de huur, zelfs bij leegstand. Hierdoor profiteert u van een hoger rendement en kunt u zorgeloos uw huis verhuren. 

  Wij zorgen tevens voor het financiële- en technische beheer. Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en de afspraken voor beide partijen helder zijn, leggen wij na goedkeuring van het huurvoorstel alle gemaakte afspraken vast in de huurovereenkomst. Zo worden hierin onder andere de looptijd van het contract, de huurprijs, de opzegtermijn en het beheer tijdens het verhuren van uw woning, vastgelegd. Zo laten we de verhuur van uw huis zo soepel mogelijk verlopen. 

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst. Bij een huurcontract voor bepaalde tijd loopt het contract tot aan de afgesproken datum. Wanneer de huurovereenkomst is overgegaan naar onbepaalde tijd, hanteren wij een opzegtermijn conform de huurovereenkomst. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw woning wordt opgeleverd op de afgesproken datum en weer in de staat wordt teruggebracht zoals wij de woning van u hebben gehuurd.

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht.

  Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren we bij Hubbs bijna alle type woningen. We hebben zowel de middelen als de expertise om iedere woning in verhuurbare staat te brengen. Twijfelt u of uw huis geschikt is voor verhuur? Neem gerust contact met ons op om erachter te komen of u in aanmerking komt uw huis via Hubbs te verhuren. Wij komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

  regio-map
 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van eigen woning. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, zijn immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis!

  Wij vragen al onze verhuurders om een review achter te laten via Feedback Company, een onafhankelijk feedback platform.

  LEES HIER meer over de ervaringen van onze klanten die eerder al voor verhuur van eigen woning voor Hubbs hebben gekozen. Zij vertellen alles over de samenwerking en beoordelen onze diensten.

 • Huis verhuren: wat moet ik regelen?

  U wilt uw huis verhuren? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent. Of omdat uw woning leeg te koop staat. Er zijn veel goede redenen om uw woning te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Wat moet u regelen?

  Bepaal hoe u uw woning wilt verhuren

  U kunt uw gehele woning verhuren. Of een gedeelte (kamers). U kunt uw woning tijdelijk verhuren of voor onbepaalde tijd.

  Bekijk welke regels gelden voor de verhuur van uw woning

  De regels over woningverhuur vertellen u wat u wel en niet mag. Welke regels voor u gelden, hangt onder meer af van: gemeente, bepaalde of onbepaalde overeenkomst, belastingen en hypotheekaftrek.

  Wat moet u doen en waar moet u op letten bij de verhuur van uw woning? Woningverhuur kan gevolgen hebben voor uw belasting en hypotheekrenteaftrek. Zo hangt er het een en ander af van de manier waarop u uw huis verhuurt en is het raadzaam om van tevoren stil te staan bij de fiscale gevolgen als het gaat om het verhuren van uw huis. 

  Lees meer hierover op: uw woning verhuren – zo werk het fiscaal!

  Controleer uw verzekering

  Als verhuurder bent u zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten- en in stand te houden. De opstal- en aansprakelijkheidsverzekering voor uw woning kan bij verhuur veranderen. Wij adviseren om hierover contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

  Vraag uw bank toestemming uw huis te verhuren

  Op welke manier u uw woning ook wilt verhuren, vraag eerst toestemming aan uw bank.

  Waarom toestemming en geen eigen woning hypotheek? Maar niet met een reguliere hypotheek. Daarvoor is toestemming nodig van de geldverstrekker en die zal je zeer waarschijnlijk niet krijgen. Omdat de bank dan ineens met een huurder zit die moeilijk weg te krijgen is vanwege huurbescherming. Daarnaast zijn in de hypotheekakte van een eigen woning hypotheek vaak clausules opgenomen die verhuur uitsluiten. Ook kan een huurder een obstakel vormen als het aankomt op een gedwongen verkoop.

  Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk om een woning te verhuren met een eigen woning hypotheek, maar daar valt de permanente verhuur van een tweede woning niet onder. Dus kan de verhuurhypotheek uitkomst bieden. Deze werkt anders dan de eigen woning hypotheek.

  Binnenkort uw huis verhuren? Bij ons kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Vul ons contactformulier in en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen om een kennismaking in te plannen en alles te bespreken omtrent het verhuren van uw huis.

De laatste updates van Hubbs

Bekijk alle updates

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Binnen 7 dagen uw woning verhuurd

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.4 (100+) Feedback Company