Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

5-jaar-hubbs
9.3

Trots op onze resultaten!

Vertrouwd door meer dan 500+ (ver)huurders

5+

Jaar

9,4

Reviews

776

Woningen

Over ons

Hubbs is gestart vanuit haar visie op vertrouwen en passie voor vastgoed. Onze naam is ontstaan door onze rol als schakel tussen vraag en aanbod. Na jarenlange ervaring in deze dynamische branche, is de woningmarkt een jungle aan mogelijkheden, maar ook uitdagingen als het gaat om het verhuren van uw woning. Waar moet u nu echt op letten? Met welke partijen werkt u samen? En hoe verhoudt dat alles zich tot het razendsnelle tempo waarin woningen worden aangeboden en in gebruik worden genomen? Hubbs gaat graag samen met u op zoek naar de beste mogelijkheden voor uw woning.

Zorgeloos uw woning verhuren

Hubbs vindt vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. Die bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meeste waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis. Wanneer u ervoor kiest om uw huis te verhuren, denkt Hubbs graag met u mee hoe we met zorg een nieuwe invulling geven aan uw woning.

Uw woning, onze aandacht

Als makelaar, huurder en beheerder ineen, nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Hubbs maakt de traditionele makelaar overbodig. Wij huren uw woning en garanderen maandelijks de huur, ongeacht of de woning bewoond is. Met Hubbs als partner heeft u geen eindeloze zoektocht naar een betrouwbare huurder. Hubbs is uw huurder en via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor de geschikte bewoners.

Garanderen van zekerheid

Dankzij ons ruime netwerk en meer dan 10 jaar ervaring, weten wij op korte termijn de geschikte bewoners te vinden voor uw woning. Hubbs screent en selecteert toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Door ons duidelijke verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen verhuurd. Daarnaast nemen wij het volledige financiƫle en technische beheer van u over. Wij controleren de woningen regelmatig en voeren indien nodig (kosteloos) klein onderhoud uit. Binnenkort uw huis verhuren? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontmoet het Hubbs team

Vanaf het moment dat u overweegt om uw woning te verhuren tot aan het einde van het huurcontract; Hubbs staat voor u klaar! Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag met u in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company