Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company

Home Hubbs: dé ervaren en gespecialiseerde verhuurmakelaar in Rotterdam

Hubbs: dé ervaren en gespecialiseerde verhuurmakelaar in Rotterdam

Woning verhuren in Rotterdam
Author image

nikki

23 Oct. 2023

Hubbs: dé ervaren en gespecialiseerde verhuurmakelaar in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam?

Dan bent u bij Hubbs aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huurder voor uw huis of appartement. Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Rotterdam die de Kop van Zuid als zijn broekzak kent? Of woont u juist aan de andere kant van de stad en bent u daarom op zoek naar een verhuurmakelaar in Rotterdam Noord? Hubbs staat voor u klaar. Door het verhuurbeheer aan ons professionele team over te dragen, kunt u op ontspannen wijze genieten van uw rendement.

Huurprijs berekening?

  • Download gratis huurwoning rapport

Professionele verhuurmakelaar in Rotterdam

Het verhuren van een woning wordt door veel van onze klanten omschreven als een stressvol en ingewikkeld proces. Het is dan ook fijn om te weten dat u er niet alleen voor staat. Ons gespecialiseerde team aan verhuurmakelaars helpt u graag om de verhuur van uw woning soepel te laten verlopen. Vraagt u zich af waarom Hubbs de beste verkoopmakelaar in Rotterdam is? Dat leggen we u graag uit.

Bij Hubbs hechten we veel waarde aan het voortdurend verbeteren van onze diensten. Ons team houdt de ontwikkelingen op de huizenmarkt nauwkeurig in de gaten, waardoor we u altijd de beste ondersteuning kunnen garanderen. Hubbs is actief in heel Rotterdam. Of u nu een verhuurmakelaar in Rotterdam Noord zoekt of eentje op de Kop van Zuid: met Hubbs bent u verzekerd van een verhuurmakelaar die de gehele markt in Rotterdam op zijn duimpje kent.

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Rotterdam? Neem contact met ons op

Bent u van plan om uw woning in Rotterdam te verhuren? Het team van Hubbs helpt u graag bij het vinden van de perfecte huurder en het bepalen van de juiste huurprijs. Wij begrijpen als geen ander dat de beslissing om uw woning in de verhuur te plaatsen, gepaard kan gaan met gevoelens van stress en onzekerheid. Om u volledig te ontzorgen, nemen wij graag het volledige beheer van uw verhuurpand op ons. U hoeft zelf dus helemaal niets te regelen. Van studio’s tot eengezinswoningen en van villa’s tot appartementen, wij zijn dé verhuurmakelaar in Rotterdam voor elk type woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woning verhuren aan expats in Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad waar steeds meer internationale bedrijven zich vestigen. Dit biedt mogelijkheden op het gebied van woningverhuur. Omdat Hubbs zowel een bekende verhuurmakelaar in Rotterdam Zuid is als in Rotterdam Noord, kunnen wij deze expats overal de mooiste plekjes bieden. Het verhuren van woningen aan expats gaat wel iets anders in zijn werk dan de particuliere verhuur. Zo huren expats bijvoorbeeld het liefst een woning die volledig is ingericht en met behoud van bestaande aansluitingen, zoals televisie en internet. Bent u op zoek naar een huurder voor bepaalde tijd, bijvoorbeeld omdat u zelf voor langere tijd naar het buitenland vertrekt? Dan sluit deze doelgroep perfect aan op uw wensen. Veel expats verblijven namelijk slechts enkele maanden of jaren in Nederland, waardoor ze op zoek zijn naar korte en flexibele huurcontracten.

Door uw woning via Hubbs te verhuren aan expats, kunt u de risico’s van woningverhuur beperken. Bij Hubbs bent u namelijk verzekerd van de maandelijkse huuropbrengsten, ook wanneer de huurder bijvoorbeeld te laat betaalt. U krijgt netjes elke maand de opbrengsten op uw rekening gestort, en Hubbs neemt de verantwoordelijkheid voor het innen van de huur bij de huurder. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Waarom verhuren aan Hubbs?

Steeds meer woningeigenaren in Rotterdam kiezen ervoor om hun huis te verhuren via Hubbs. Waarom? Omdat wij een zeer uniek en risicovrij systeem hebben ontwikkeld voor de verhuurder. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer de verhuur van een woning of appartement vlekkeloos verloopt, verhuurders eerder hun woning beschikbaar zullen stellen. Dit kan een positieve invloed hebben op de oververhitte woningmarkt van vandaag de dag. Bij Hubbs bieden wij 100% huurgarantie.

Naast deze huurgarantie zijn er nog vele andere redenen waarom steeds meer verhuurders kiezen voor een samenwerking met Hubbs. Om u volledig te ontzorgen, nemen wij namelijk het volledige beheer op ons. Dit betekent dat Hubbs contact onderhoudt met de huurder van de woning en alles doet wat nodig is om de verhuur positief te laten verlopen. In tegenstelling tot andere verhuurplatformen rekent Hubbs deze kosten niet door aan de verhuurder. Hubbs is hierdoor niet alleen één van de meest betrouwbare verhuurplatformen in Nederland, maar ook één van de goedkoopste.

Op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam? Lees onze reviews

Of u nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar in Rotterdam Zuid of in Rotterdam Noord: Hubbs is van alle markten thuis. Wij kunnen u natuurlijk wel vertellen hoe tevreden onze verhuurders zijn, maar het liefst hoort u dat natuurlijk van de verhuurder zelf. Lees daarom onze online reviews en ontdek zelf hoe onze klanten Hubbs beoordelen.

Contactformulier

Stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op.

Ga verder
Elif Dogan

Informatiegesprek

Een informatiegesprek is ten alle tijden vrijblijvend. Wij bespreken uw verhuur wensen en vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Ga verder

Geen makelaars- en beheerkosten

Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten

9.3 (150+) Feedback Company