Zorgeloos uw huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam?

Gegarandeerd maandelijkse inkomsten en een hoog en vast rendement
Vertel mij meer

Uw huis verhuren aan een bedrijf in Rotterdam? Hubbs huurt uw woning en gegarandeerd te allen tijde de maandelijkse huur.

Heeft u een woning in Rotterdam die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren? Wij zorgen voor de bewoners en staan garant voor de maandelijkse huur, ook bij leegstand. Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw woning binnen 7 dagen gegarandeerd verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw woning en ontzorgen u volledig.

Informatiegesprek aanvragen

No description
Uw verhuur zekerheden
 • Binnen 7 dagen uw woning verhuurd aan een bedrijf in Rotterdam
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Juridisch advies en professionele huurcontracten
No description
Zorgeloos verhuren
 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en periodieke controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description
Hoger en vast rendement
 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Huis verhuren aan bedrijf in Rotterdam

Wij huren uw woning en garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand!

Huis verhuren aan bedrijf in Rotterdam? Hubbs is uw makelaar, huurder en beheerder ineen. Wij huren uw woning, garanderen de maandelijkse huur en zorgen voor het beheer. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd passende bedrijven voor uw woning. Hierdoor kunnen wij leegstand voorkomen en de maandelijkse huur voor u garanderen.

 

Bereken uw rendement

Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en geen beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Uw woning zorgeloos verhuren aan een bedrijf in Rotterdam? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. De bouwstenen waaruit uw woning bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen. 

Wat zeggen onze klanten over ons...

Tijdens onze rondreis hebben wij onze woning voor ruim een jaar verhuurd. Binnen een aantal dagen was onze woning gehuurd door Hubbs. Geen omkijken en dus genoten van onze prachtige reis.

Ad Huijser en Wendy de Wit

Verhuurders van woning tijdens rondreis

Wij verhuren al een aantal jaren een appartement via Hubbs. De korte lijnen, duidelijke afspraken en heldere communicatie; we werken graag samen met Hubbs!

Robert van Dalen - ondernemer

Verhuurder van appartement

Het verhuren van een woning kan een intensieve taak zijn, zeker wanneer het gaat om beheer en onderhoud. Om mijn aandacht volledig aan mijn onderneming te kunnen geven, koos ik ervoor om dit aan Hubbs over te laten.

Jan Vicari - ondernemer

Verhuurder van woning

Voor een onbepaalde tijd naar een van de meest prachtige bestemmingen; Australië. Wie droomt er niet over? Ik verkocht mijn bedrijf en kocht een woning als investering om dit waar te maken. Het beheer heb ik volledig aan Hubbs overgedragen om zo te genieten van een onvergetelijke tijd aan de andere kant van de wereld.

Matthias Fransen

Verhuurder woning

Recent hebben wij een nieuwe woning laten bouwen. Onze vorige woning stond al enige tijd in de verkoop en ook een geruime tijd leeg. Ik heb er voor gekozen om onze vorige woning te verhuren aan Hubbs. Erg prettig, want zij nemen het gehele beheer stuk uit handen en zo voorkom ik leegstand. Daarnaast geeft ons dit de flexibiliteit om de woning alsnog te verkopen nadat de periode van onze huurovereenkomst is verstreken.

Rob en Linda Bremer

Verhuurder van vrijstaande woning

Trots op onze resultaten!

66

Nieuwe woningen

in ons aanbod

789

Verhuurde woningen

meer dan 33 per maand

9.3

Gemiddelde beoordeling

door onze klanten :-)

Volledig beheer & periodieke controles. Geen verrassingen en
flexibele opzegmogelijkheden!

Gaat u tijdelijk naar het buitenland of heeft u geen tijd om u bezig te houden met uw verhuurde woning? Wij huren uw woning en bieden deze aan binnen ons ruime netwerk. Hubbs screent en selecteert de toekomstige bedrijven die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw woning en kunt u zorgeloos verhuren.

Meer over onze werkwijze

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn woning aan Hubbs verhuren?

  Hubbs is voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw woning minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant en komen graag bij u langs voor een woningopname of een vrijblijvende kennismaking.

De laatste updates van Hubbs

Bekijk alle updates