Woning verhuren in Rotterdam | Hubbs

Gemakkelijk je woning in Rotterdam verhuren

Ben je benieuwd hoe je makkelijk en zorgeloos je huis in Rotterdam kunt verhuren? Hubbs helpt je hierbij! Hubbs onderscheidt zich van de standaard makelaar, door niet alleen te bemiddelen bij het verhuren van je woning, maar door echt de woning van je te huren. Dit maakt diverse zaken omtrent de verhuur van je woning in Rotterdam een stuk makkelijker. We vertellen je hier graag meer over.

Verhuur je woning in Rotterdam voor een vast rendement

Ten eerste ben je door je huis in Rotterdam aan Hubbs te verhuren, altijd verzekerd van maandelijkse huurinkomsten. Zelfs bij tijdelijke leegstand garanderen we de maandelijkse huur. Door ons ruime netwerk in Rotterdam zorgen we ervoor dat we altijd een passende huurder voor je woning in Rotterdam vinden. Bovendien betaal je bij Hubbs geen makelaars- en beheerkosten. Hierdoor verhuur je je huis of appartement in Rotterdam zorgeloos én voor een hoger rendement.

Verhuren aan expats in Rotterdam

Een ander groot voordeel is dat ons ruime netwerk uit vaste opdrachtgevers bestaat, waardoor we er zeker van zijn dat onze huurders betrouwbaar zijn. Onze huurders worden vooraf grondig gescreend en geselecteerd. Zo dienen zij aan strikte voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor de huur van een woning of appartement in Rotterdam. Met name de verhuur aan expats is in Rotterdam zeer aantrekkelijk. Door onze grondige selectie weten we zeker dat de huurder betrouwbaar is en kun jij met een gerust hart je woning in Rotterdam verhuren aan expats. Ben je benieuwd naar deze optie? Wij vertellen je graag meer over het verhuren van je huis aan expats.

Kosteloos beheer van je woning

Verder zorgen wij van Hubbs kosteloos voor het beheer van je woning of appartement. Zo ontzorgen we je volledig. Wanneer jij je huis of appartement in Rotterdam aan ons verhuurt, regelen wij bijvoorbeeld de maandelijkse controles. Dit is ideaal wanneer je tijdelijk naar het buitenland vertrekt en zelf niet in staat bent om je woning of appartement te checken. Maar, ook wanneer je wel in de buurt blijft, zorgt dit voor veel extra gemak. Wanneer nodig wordt klein onderhoud bovendien kosteloos door ons uitgevoerd. Hierdoor kun jij je appartement of huis in Rotterdam zorgeloos en vertrouwd verhuren en heb je er verder geen omkijken meer naar. 

Woning tijdelijk verhuren Rotterdam

Ben je benieuwd wat de opties zijn wanneer je tijdelijk je woning of appartement in Rotterdam wilt verhuren? Ga je bijvoorbeeld voor langere tijd naar het buitenland of heb je zelf tijdelijk een andere woning gevonden? Bij Hubbs werken we met flexibele opzegmogelijkheden. De minimale huurperiode is hierbij 12 maanden. Dit wordt allemaal vastgelegd in de huurovereenkomst tussen jou als verhuurder en Hubbs als huurder, net als alle andere onderling gemaakte afspraken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van de huurprijs en het beheer van de woning of het appartement. Zo laten we de verhuur van je huis in Rotterdam zo soepel mogelijk verlopen.

Hubbs helpt bij verhuur van jouw woning in Rotterdam

Ben je benieuwd of jouw woning in Rotterdam ook in aanmerking komt voor de verhuur aan Hubbs? Door ons ruime netwerk en uitgebreide ervaring huren wij bijna alle type woningen. Het maakt ons daarom niet uit welk type woning je wilt aanbieden of in welke staat de woning verkeerd. Wij hebben zowel de middelen als de expertise om iedere woning in verhuurbare staat te brengen. Wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen met het verhuren van je huis of appartement? Wij werken met een duidelijk en overzichtelijk verhuurproces waardoor jij binnen 7 dagen al je woning in Rotterdam kunt verhuren. Benieuwd hoe dit werkt? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend informatiegesprek.