Home Investeerders

Investeren in vastgoed

Hoger en vast rendement

Wat Hubbs voor u kunt betekenen? U kunt denken aan;

 • Een hoog en vast rendement van 6 tot 15%
 • Langdurig zorgeloos verhuren, geen leegstand
 • Geen omkijken naar financieel of technisch beheer
 • Een vast aanspreekpunt en contact met de huurder
 • Nette, betrouwbare bewoners uit ons netwerk; verhuren zonder verrassingen
 • Advies en ondersteuning bij het aankoopproces

Investeren in vastgoed; iets voor u?

De huizenmarkt trekt nog altijd aan en de verwachtingen voor komende jaren blijven positief. In 2017 zijn de huizenprijzen met 8,2% gestegen en tegelijkertijd blijft de langetermijnrente erg laag. Wellicht biedt investeren in vastgoed voor u interessante mogelijkheden. Maar bij het kopen en verhuren van een woning, komen veel zaken kijken waar u als belegger wellicht weinig tijd voor heeft of kennis van heeft.

Hubbs ziet de mogelijkheden en heeft inmiddels jarenlange ervaring in deze dynamische branche. Door vraag en aanbod goed op elkaar af stemmen, duidelijke communicatie en een unieke aanpak, kunt u op een veilige en vertrouwde manier een uitstekend rendement behalen op uw vermogen.

Uw voordelen; optimaal rendement

Met de voorspellingen voor de komende jaren kunnen investeringen in vastgoed een hoog rendement opleveren. Dit doordat de waarde van de woning jaarlijks toeneemt. Daarnaast zorgen maandelijkse huurinkomsten voor een optimaal rendement met weinig risico. De verhuurprijs is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Denk aan de ligging, de oppervlakte, het aantal kamers, etc. Wij garanderen een hoger en vast rendement ten opzichte van een traditionele makelaar. U betaalt bij ons namelijk geen makelaarskosten, geen beheerskosten en wij garanderen de huur, ook bij leegstand.

Informatiegesprek aanvragen 

“Hubbs heeft ons kosteloos als aankoopmakelaar geadviseerd bij de aanschaf van een geschikte woning en heeft ons bij het hele aankoopproces begeleid. Hubbs biedt ons de garantie voor de maandelijkse huur en neemt het beheer volledig uit handen.” – Theo van Vliet (ondernemer)

Beperk uw risicofactoren

Als belegger wilt u de financiële risico’s tot een minimum beperken. Hubbs denkt graag met u mee bij eventuele risicofactoren, zoals;

 • Vooraf informeren wij u goed over de staat van de woning en wat er voor nodig is om de woning verhuurklaar te maken. Levert bijvoorbeeld een extra investering om de woning op te knappen genoeg meerwaarde en rendement op?
 • Hubbs realiseert een totaalaanbod door de woning gemeubileerd en/of gestoffeerd te verhuren; dit maakt het verhuren van de woning aantrekkelijker.
 • Hubbs voorziet in aanvullende faciliteiten, denk hierbij aan onderhoudsdiensten zoals schoonmaak of onderhoud.
 • Hubbs voorkomt leegstand en huurachterstand doordat wij dit als beherende partij onderbrengen en delen binnen onze brede netwerk.
 • Financieel en technisch beheer wordt gedaan door Hubbs, zonder extra kosten!
woning kopen voor verhuur
inversteren vastgoed

Hubbs als partner

Hubbs ziet de mogelijkheden en denkt graag met u mee. De specialisten van Hubbs fungeren als makelaar, beheerder, huurder en adviseur. In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag toe op welke manier we u ondersteunen en hoe u een optimaal rendement realiseert. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u perfect adviseren en begeleiden bij het aankopen van de juiste woning en vinden van toekomstige bewoners.

Meer over ons


Wij huren woningen in heel Nederland en
garanderen altijd de maandelijkse huur, ook bij leegstand!

Als makelaar, huurder en beheerder ineen, nemen wij alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Hubbs maakt de traditionele makelaar overbodig. Wij huren uw woning en garanderen u maandelijks de huur, ongeacht of de woning bewoond is. Met Hubbs als partner heeft u geen eindeloze zoektocht naar een betrouwbare huurder. Hubbs is uw huurder en via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor de geschikte bewoners.

Bereken uw voordeel t.o.v. de traditionele makelaar

Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en geen beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger en vast rendement.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar