Huis verhuren?

Gegarandeerd maandelijkse inkomsten en een hoger en vast rendement
Vertel mij meer

Huis verhuren? Hubbs huurt uw woning en gegarandeerd te allen tijde de maandelijkse huur.

U wilt uw huis verhuren? Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent of omdat uw huis binnenkomt leeg komt te staan. Heeft u hulp nodig bij het verhuren van uw huis? Er zijn veel goede redenen om uw huis te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Dankzij een duidelijk verhuurproces is uw huis binnen 7 dagen verhuurd. Tijdens de verhuurperiode beheren wij kosteloos uw huis en ontzorgen u volledig.

No description
Uw verhuur zekerheden
 • Binnen 7 dagen uw huis verhuurd
 • Gegarandeerd maandelijkse huurinkomsten
 • Juridisch advies en professionele huurcontracten
No description
Zorgeloos uw huis verhuren
 • Betrouwbare huurder 
 • Professioneel beheer en periodieke controles 
 • Flexibele opzegmogelijkheden
No description
Hoger en vast rendement
 • Geen makelaarskosten
 • Geen beheerkosten
 • Geen risico op leegstand
Woning verhuren

Uw huis verhuren? Wij huren uw huis, garanderen u maandelijkse huurinkomsten en verzorgen kosteloos het volledige beheer.

Hubbs is uw makelaar, huurder en beheerder ineen. Wij huren uw huis, garanderen de maandelijkse huur en zorgen kosteloos voor het beheer. Door ons ruime netwerk hebben wij altijd een passende huurder voor uw huis. Hierdoor voorkomen wij leegstand en garanderen we de maandelijkse huur. Wil jij graag zelf je eigen huis verhuren? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen uw graag verder met de verhuur van uw eigen huis.

 

Rendement berekenen

Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en geen beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren.

Wat is uw geschatte huurwaarde per maand:Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar

Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten. Benieuwd naar de reviews? Lees alles hier! 

Zorgeloos uw huis verhuren? Hubbs huurt, beheert en verhuurt woningen door heel Nederland. Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van uw huis. De bouwstenen waaruit uw huis bestaat, is immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis! Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij de samenwerking en onze diensten beoordelen.

Wat zeggen onze klanten over ons...

Tijdens onze rondreis hebben wij onze woning voor ruim een jaar verhuurd. Binnen een aantal dagen was onze woning gehuurd door Hubbs. Geen omkijken en dus genoten van onze prachtige reis.

Ad Huijser en Wendy de Wit

Verhuurders van woning tijdens rondreis

Wij verhuren al een aantal jaren een appartement via Hubbs. De korte lijnen, duidelijke afspraken en heldere communicatie; we werken graag samen met Hubbs!

Robert van Dalen - ondernemer

Verhuurder van appartement

Het verhuren van een woning kan een intensieve taak zijn, zeker wanneer het gaat om beheer en onderhoud. Om mijn aandacht volledig aan mijn onderneming te kunnen geven, koos ik ervoor om dit aan Hubbs over te laten.

Jan Vicari - ondernemer

Verhuurder van woning

Voor een onbepaalde tijd naar een van de meest prachtige bestemmingen; Australië. Wie droomt er niet over? Ik verkocht mijn bedrijf en kocht een woning als investering om dit waar te maken. Het beheer heb ik volledig aan Hubbs overgedragen om zo te genieten van een onvergetelijke tijd aan de andere kant van de wereld.

Matthias Fransen

Verhuurder woning

Recent hebben wij een nieuwe woning laten bouwen. Onze vorige woning stond al enige tijd in de verkoop en ook een geruime tijd leeg. Ik heb er voor gekozen om onze vorige woning te verhuren aan Hubbs. Erg prettig, want zij nemen het gehele beheer stuk uit handen en zo voorkom ik leegstand. Daarnaast geeft ons dit de flexibiliteit om de woning alsnog te verkopen nadat de periode van onze huurovereenkomst is verstreken.

Rob en Linda Bremer

Verhuurder van vrijstaande woning

Trots op onze resultaten!

66

Nieuwe woningen

in ons aanbod

789

Verhuurde woningen

meer dan 33 per maand

9.3

Gemiddelde beoordeling

door onze klanten :-)

Volledig beheer & maandelijkse controles. Geen verrassingen en flexibele opzegmogelijkheden!

Binnenkort uw huis verhuren? Gaat u tijdelijk naar het buitenland of heeft u geen tijd om u bezig te houden met de verhuur van uw huis? Wij huren uw huis en bieden deze aan binnen ons ruime netwerk. Hubbs screent en selecteert de toekomstige bewoners die aan strikte voorwaarden dienen te voldoen. Uw woning wordt maandelijks gecontroleerd en indien nodig wordt klein onderhoud kosteloos uitgevoerd.

Meer over onze werkwijze

 

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik mijn huis verhuren aan Hubbs?

  Hubbs is voor iedereen die zijn huis zorgeloos wil verhuren voor een hoger en vast rendement. Wij werken voor zowel beleggers als particulieren. Bij Hubbs betaalt u geen makelaarskosten en beheerkosten. Wij verzekeren maandelijks de huur, ook bij leegstand. Hierdoor heeft u een hoger rendement en kunt u zorgeloos verhuren. Tevens zorgen wij voor het financiële- en technische beheer.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  Hubbs huurt uw huis minimaal voor 12 maanden tot onbepaalde tijd. De huurperiode is bespreekbaar en zal uiteraard worden opgenomen in de huurovereenkomst.

 • In welke regio moet de woning liggen om te verhuren?

  Hubbs huurt woningen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Uw eigen huis verhuren? Wij komen graag bij u langs voor een woningopname en vrijblijvende kennismaking.

  Werkgebied Hubbs
 • Waar kan ik ervaringen vinden over Hubbs?

  Wij vinden vertrouwen en duidelijkheid belangrijk bij de verhuur van eigen huis. De bouwstenen waaruit uw huis bestaat, zijn immers een van de meest waardevolle eigendommen die u heeft; uw huis!

  Wij vragen al onze verhuurders om een review achter te laten via Feedback Company, een onafhankelijk feedback platform.

  LEES HIER meer over de ervaringen van onze klanten die eerder al voor verhuur van eigen woning voor Hubbs hebben gekozen. Zij vertellen alles over de samenwerking en beoordelen onze diensten.

 • Huis verhuren: wat moet ik regelen?

  U wilt uw huis verhuren. Bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland bent. Of omdat uw huis leeg te koop staat. Er zijn veel goede redenen om uw huis te verhuren. Maar waar moet u beginnen? Wat moet u regelen?

  Bepaal hoe u uw huis wilt verhuren
  U kunt uw gehele huis verhuren. Of een gedeelte (kamers). U kunt uw huis tijdelijk verhuren of voor onbepaalde tijd.

  Bekijk welke regels gelden voor de verhuur van uw huis
  De regels over woningverhuur vertellen u wat u wel en niet mag. Welke regels voor u gelden, hangt onder meer af van: gemeente, bepaalde of onbepaalde overeenkomst,
  belastingen en hypotheekaftrek.

  Wat moeten u en waarop moet u opletten bij de verhuur van uw huis. Woningverhuur kan gevolgen hebben voor uw belasting en hypotheekrenteaftrek. Een en ander hangt af van de manier waarop u uw huis verhuurt.

  Lees meer op: uw huis verhurenzo werk het fiscaal!

  Controleer uw verzekering
  Als verhuurder bent u zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten- en in stand te houden. De opstal- en aansprakelijkheidsverzekering voor uw huis kan bij verhuur veranderen. Wij adviseren om hierover contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

  Vraag uw bank om toestemming
  Op welke manier u uw huis ook wilt verhuren, vraag eerst toestemming aan uw bank.


  Waarom toestemming en geen eigen huis hypotheek? Maar niet met een reguliere hypotheek. Daarvoor is toestemming nodig van de geldverstrekker en die zal je zeer waarschijnlijk niet krijgen. Omdat de bank dan ineens met een huurder zit die moeilijk weg te krijgen is vanwege huurbescherming. Daarnaast zijn in de hypotheekakte van een eigen huis hypotheek vaak clausules opgenomen die verhuur uitsluiten. Ook kan een huurder een obstakel vormen als het aankomt op een gedwongen verkoop.

  Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk om een huis te verhuren met een eigen huis hypotheek, maar daar valt de permanente verhuur van een tweede huis niet onder. Dus kan de verhuurhypotheek uitkomst bieden. Deze werkt anders dan de eigen huis hypotheek

  Binnenkort uw huis verhuren? Op de website van de Rijksoverheid kunt u meer informatie over verhuren van uw huis.

De laatste updates van Hubbs

Bekijk alle updates